Πριν από 2 μήνες ήταν η τελευταία φορά που λούστηκα... Από τότε παιδιά δεν μπορώ να λουστώ καθόλου, αισθάνομαι ότι αν το κεφάλι μου, το τριχωτό της κεφαλής, έρθει σε επαφή με νερό, έχω το φόβο ότι θα πάθω κάτι πολύ κακό. Τι μπορεί να γίνει?
Printable View
Πριν από 2 μήνες ήταν η τελευταία φορά που λούστηκα... Από τότε παιδιά δεν μπορώ να λουστώ καθόλου, αισθάνομαι ότι αν το κεφάλι μου, το τριχωτό της κεφαλής, έρθει σε επαφή με νερό, έχω το φόβο ότι θα πάθω κάτι πολύ κακό. Τι μπορεί να γίνει?
Λουσου άμεσα δεν θα παθεις τιποτα κακο. Θα νιωθεις και πιο ωραιο το μαλλι σου. Όλοι εμεις που λουζομασταν τι παθαμε; Προσπαθησε να το εκλογικεύσεις.
Μέτρα αντίστροφα από το 5 και πήγαινε καντο χωρίς να σκεφτείς τίποτα.
Κολλαει ομως το μυαλο μας σε κατι βλακειες...Πηγαινε σε ενα κομμωτηρια...χαλαρωσε κι απολαυσε το.Αφου θα σε λουσουν πες τους να σου κανουν κι ενα ωραιο χτενισμα και πηγαινε καμια βολτα να ηρεμησεις.
Επισης σκεψου οτι εμεις οι ιδιοι ειμαστε νερο. 65% νερο ειμαστε. Η ζωή ξεκίνησε από το νερό. Μην το βλεπεις σαν εχθρο, σαν αυτο που μας κραταει ζωντανους δες το.
Το να αμελείς την υγιεινή σου δυστυχώς είναι σημάδι κατάθλιψης. Τίποτα δεν θα συμβεί εάν έρθεις σε επαφή με το νερό. Στο λέω πολύ φιλικά δεν είναι ωραίο να ερχόμαστε σε επαφή με κόσμο και να μυρίζει την μυρωδιά μας όταν αυτή δεν είναι κάποιο άρωμα.
Βάλε σαπουνάδα στα χέρια σου και πέρασέ τα στο τριχωτό της κεφαλής. Με βρεμένα χέρια κάνε ένα μασάζ στο κεφάλι σου
οντως απαντατε σοβαρα σε αυτο ?
Εναλλακτική να πλένεται το σώμα πέρα απ' το νερό δεν υπάρχει. Αλλά έχω μεγάλη απορία πώς σου δημιουργήθηκε αυτό με το νερό . Στην αρχή πίστεψα ότι είσαι τρολ. Τώρα αρχίζω και σκέφτομαι μήπως υπάρχει και αυτή η φοβία.
ισως και τρολ ποιος ξερει
με κουραζει που λενε κατι και χανονται