Γράφω εδώ ίσως επειδή δε μπορώ πλέον να μιλήσω σε οικογένεια, φίλους και ειδικούς, νιώθω ότι έχω κουραστεί και έχω κουράσει. Επίσης ντρέπομαι για λογαριασμό μου... Προσπάθησα, μίλησα αλλά νιώθω πως κάνεις δεν καταλαβαίνει τι του λέω και κάνεις δε μου έχει πει κάτι που να με βοήθησε, αντίθετα με πήγε ακόμη πιο κάτω. Είχα μια τοξική σχέση, συζουσαμε για 5 χρόνια, πολλά και σοβαρά ψέματα - όπως απόκρυψη ότι είναι σε απεξάρτηση - το ανακάλυψα μετά από 1,5 χρόνο αφού βρήκα ένα χάπι στο μπάνιο - και ότι όταν πρώτοβγαιναμε ήταν αρραβωνιασμενος και η κοπέλα έγκυος. Όταν το έμαθα ήθελα να χωρίσω αλλά είχε ήδη αποφασίσει να χωρίσει μαζί της και με έπεισε πως ότι και να γινόταν μεταξύ μας θα εφευγε από αυτήν τη σχέση . Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη και το πιστεψα, το ίδιο φαινόταν και αυτός. Ο άνθρωπος αυτός με διεκδικούσε πολλά χρόνια πριν αποφασίσω να δώσω μια ευκαιρία. Στην αρχή μου έδωσε πολύ αγάπη, φροντίδα και προσοχή. Οσο όμως ανακάλυπτα πράγματα τόσο μαραζωνα και γινόμουν απόμακρη. Δε μπορούσα να χωρίσω επειδή ένιωθα υπεύθυνη που χώρισε με την προηγούμενη και άφησε μια καλή ζωή μαζί της - έστω και φαινομενικά -? Έφτασα στο σημείο να χασω τον εαυτό μου και να μην θέλω να έχουμε ερωτική ζωή. Αυτός παραπονιοταν συνέχεια, εγω δε μιλούσα ποτέ για τίποτα επειδή όταν προσπάθησα βρήκα ένα τοίχος, δέχθηκα επίθεση και άκουσα χίλια δυο δικά μου λαθη. Οι φίλοι και η οικογένεια μου δεν τον θέλανε, είχε πλέον και 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες, συν το ότι δε δούλευε και πολύ και όλο το πρακτικό βάρος της καθημερινότητας έπεφτε επάνω μου. Παρόλα αυτά, προσπάθησα να κρατήσω αυτη τη σχέση με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει κάτι... Στο ενδιάμεσο, αρρώστησε ο πατέρας μου, έπρεπε να τρέχω κάθε μέρα για 1 χρόνο στο νοσοκομείο, να δουλεύω 9-10-11ωρες 6 μέρες την εβδομάδα και να έχω και έναν σύντροφο που γκρίνιαζε ότι τον έχω παραμελήσει. Όχι απλά δε με στήριζε, με έκανε να νιώθω ακόμη χειρότερα όταν επέστρεφα σπίτι. Έπαθα burn out... Τελικά ο πατέρας μου πέθανε, ο σύντροφος μου έφυγε από το σπίτι 2 εβδομάδες μετά και μετά από 1 μήνα ήρθε η πρώτη καραντίνα και έχασα και τη δουλειά μου... Και κλειστηκα σε ένα σπίτι ολομόναχη με 3 απώλειες. Δουλειά βρήκα σερνομενη
επειδή έπρεπε να πληρώνω τους λογαριασμούς μου, αλλά δεν έχω συνέλθει. Δε μπορώ να σταθώ στα πόδια μου, δε θέλω να ζω, δε χαίρομαι με τίποτα, νιώθω ένα κενό που δεν περνάει, δεν έχω πια χαρά ούτε ελπίδα. Το περίεργο είναι πως η μόνη απώλεια που με βασανίζει είναι η απουσία του. Πάνε σχεδον 2 χρόνια και του ζήτησα πολλές φορές να τα ξαναβρουμε, αυτός είχε βρει άλλη πριν φύγει, αλλά δεν το παραδέχθηκε μέχρι πριν λίγους μήνες. Λέει πως φταίω εγώ επειδή τον μηδενισα σαν άντρα.... Από τη στιγμή που χωρίσαμε μιλούσαμε και έχουμε βρεθεί αρκετές φορές ερωτικά. Με κατηγορεί πάντα πως έκανα τα πάντα να τον διώξω και πως αυτός με αγαπούσε... Σε κάποια πράγματα έχει δίκιο αλλά δε δέχεται πως εγώ άλλαξα επειδή δεν υπήρχε πια εμπιστοσύνη και πάλευα μόνη για την καθημερινότητα. Τον τελευταίο καιρό φαίνονταν ότι κάπως άλλαξε, με έψαχνε συχνότερα, παραδέχθηκε πως έκανε λάθη και γενικά πίστεψα πως αναθεώρησε και υπάρχει ελπίδα να είμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι καλό διορθώνοντας τα λάθη μας αλλά τελικά τα πράγματα έγιναν χειρότερα... Γνώρισε κάποια, one night stand και ειναι έγκυος... Με πήρε σε πανικό να μου τα πει και αντί για υποστήριξη πήρε την οργή μου... Δε μιλάμε πια αλλά νιώθω σαν ζόμπι. Είμαι στα χαμένα, δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ όλο αυτό. Ξέρω πως όλα αυτά ακούγονται τραγελαφικα για έναν φυσιολογικό εγκέφαλο,-και έτσι ήμουν και εγώ πριν από αυτή τη σχεση- δεν ξέρω τι έχω πάθει, δε μπορώ να καταλάβω τι μου συμβαίνει και δεν ξέρω πως να βγω από όλο αυτό.... Πίστεψα και επένδυσα σε αυτή τη σχέση, νιώθω ότι τα έδωσα όλα και δε μου χει μείνει τίποτα. Ο εγκέφαλος μου δε δέχεται ότι έχω κάνει τόσο μεγάλο λάθος, κάτι θα υπήρχε σε αυτό τον άνθρωπο, δε μπορεί να μην άξιζε τίποτα... Είμαι γεμάτη ενοχές ότι κάτι έκανα λάθος, ότι θα μπορούσε να είναι αλλιώς η κατάληξη αν μιλούσα όταν επρεπε.... Όλοι μου λένε ότι θα έπρεπε να χαίρομαι που έφυγε και θυμώνω... κάνεις δε νιώθει την απώλεια που ζω, το τι περνάω μόνη τα τελευταία 2 χρόνια, το ότι δε μπορώ να σηκωθώ, το ότι δεν έχω δύναμη και λόγο να παλέψω, το ότι χρειάζομαι δίπλα μου αυτόν που θεωρούσα σύντροφο να με στηρίξει τώρα που δε μπορώ... Τίποτα και κάνεις δε μπορεί να μου καλύψει αυτό το κενό.... Και υποφέρω ειλικρινά....