Ερωτευμένη με τον γκει κολλητό μου
Γεια σας! Είμαι 25 και είμαι ερωτευμένη με τον γκει κολλητό μου!! Όλα άρχισαν επειδή εγώ λόγω της παχυσαρκίας μου και μην έχοντας καμία προηγούμενη εμπειρία και την αυτοπεποίθηση φυσικά στο μηδέν άρχισα να ελκύομαι από τον κολλητό μου. Αυτά ξεκίνησαν προ τριετίας και από τότε τα συναισθήματα όλο και φουντώνουν και η σεξουαλική επιθυμία όλο και εντείνεται. Εκείνος έχει ξεκαθαρίσει ότι προτιμάει μόνο τους άντρες πράγμα που εμένα από ότι φαίνεται δεν με σταματάει. Περνώντας λοιπόν ο καιρός και σε συνδιασμό με το ότι και εκεινος δεν έχει καμία σχέση αρχίσαμε να δημιουργούμε κυρίως εγώ και εκεινος βέβαια σχετικά μια καθημερινότητα που είμαστε συνεχώς μαζί και που εμένα μου έχει γίνει ζωτικής σημασίας και ανυπομονώ να μιλάμε και για την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε. Σε όλο αυτό τον καιρό έχει δημιουργηθεί και μια μεγάλη οικειότητα όπου εκείνος κυκλοφορεί γυμνός και εγώ σχετικά και εάν δεν είχα ανασφάλεια για το σώμα μου θα το έκανα και περισσότερο, στα πλαίσια αστείου όταν κάνει χαζομάρες του χουφτώνω το πέος και γενικά τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Θέλω να τον βλέπω συνεχώς, θέλω σωματική επαφή την οποία σπάνια σχετικά μου δίνει πέρα από τα αγγίγματα και από το ότι με αφήνει να τον χαϊδεύω και να του κανω μασάζ. Έχω καταλήξει σε σημείο σχεδόν να του παίζω το πέος προφασιζόμενη τις χαζομάρες που κάνει. Εκεινος από την άλλη ως άνθρωπος είναι πολύ τοξικός και μου μιλάει άσχημα σε κάποιες φάσεις εάν του σπάσω τα νευρα και σε συνδιασμο με το γεγονός ότι είμαι τσιμπημένη μαζί του τα φέρνω βαρέως. Πολλές φορές έχω κλάψει για το πως έχει ξεφύγει η κατάσταση και πως είμαι τόσο εξαρτημένη από εκείνο. Βλέποντας δε πως συμπεριφέρεται στους άλλους του φίλους πληγώνομαι ακόμη περισσότερο γιατί εμένα με θεωρεί δεδομένη και με κάνει ότι θέλει από τον φόβο μου να μην τον χάσω ενώ στους άλλους είναι πολύ προσαρμοστικός γλυκομίλητος. Μερικές φορές όταν του ακουμπάω το πέος μου λέει βρες γκόμενο καλε να τα κανείς αυτά. Από την άλλη τόσο διαχυτική που είμαι παίζει να μην έχει καταλάβει ότι τον θέλω;;; Έχοντας διαμορφώσει αισθήματα γινομαι και κτητική και έχω απαιτήσεις λες και είναι σχέση. Παρεξηγούμε, κανω χαζομουτρακια, φέρνω πράγματα βαρέως και συγκρίνομαι με όλες τις υπόλοιπες φιλίες του και κυρίως στο θέμα ανταπόκρισης σε μηνύματα και κλήσεις που εμένα μου απαντάει πολύ αραιά και που και κάθε φορά που γίνεται αυτό έχω ένα χαζο χαμόγελο. Το κακο είναι ότι δεν έχω και άλλους φίλους και αυτό με φοβίζει ακόμη περισσότερο και μου δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια για τους χειρισμούς της κατάστασης. Δεν ξέρω τι να κανω…. Ξέρω ότι να τον ξεκόψω δεν θέλω από την άλλη να του μιλήσω για τα αισθήματα μου είναι λάθος. Εδώ να διευκρινιστεί ότι δεν είναι τέρας το παιδί απλώς τα συναισθήματα που έχω για εκείνο με κάνουν να τρελαίνομαι και επίσης ειμαι πολύ προσαρμοστική ως ανθρωπος γενικοτερα με ολους ποσό μάλλον σε αυτή την κατάσταση. Με αγαπάει και με εκτιμάει αλλά ως φίλη και αυτό είναι που με σκοτώνει. Αααα επίσης όλος ο κύκλος μας μας λέει ότι κάνουμε σαν παντρεμένοι και ότι είμαστε ζευγαράκι πράγμα που κάθε φορά φουντώνει τις ελπίδες μου. Βοηθειααααα