Πρώην στην εργασία. Δεν μπορώ να το διαχειριστώ.
Καλησπέρα σας,
Πριν από ένα χρόνο γνώρισα μια κοπέλα στην εργασία. Εγώ ήμουν 32 και εκείνη 30. Εκείνη τότε είχε μια άλλη σχέση αλλά υπήρξε μια έλξη άπα την αρχή. Χώρισε και μετά είμασταν μαζί για περίπου 10 μήνες. Αυτή η μικρή σχέση τους πρώτους μήνες ήταν πολύ έντονη με πολύ πάθος. Ωστόσο υπήρχαν και πολλές εντάσεις. Μία από αυτές τις εντάσεις έφερε και μία απόσταση μεταξύ μας χωρίς να έχουμε πει ότι χωρίζουμε. Μετά από λίγες μέρες προσπάθησα να την πλησιάσω να τα βρούμε αλλά δεν με άφηνε. Δεν σήκωνε τηλ και στην δουλεία με απέφευγε. Το ίδιο διάστημα την είδα έξω με άλλον και κατάλαβα ότι προχώρησε παρακάτω. Κομμάτια εγώ αλλά έπρεπε να συνεχίσω. Περάσανε λίγες μέρες και εκεί που άρχισα να ηρεμώ ξεκίνησε να με πλησιάζει εκείνη. Με έπαιρνε τηλ και με περίμενε έξω από την δουλειά να μιλήσουμε. Ήμουν αρκετά απογοητευμένος και την απέφυγα, ωστόσο με πονούσε αρκετά. Μέχρι εδώ τα πράγματα είναι διαχειρίσημα. Δεν περνάει εβδομάδα και αρχίζω να παρατηρώ ότι φλερτάρει με έναν συνάδελφο, και σαν να μην φτάνει αυτό τους βλέπω και μαζί έξω. Βλέπω στην δουλεία ματιές μεταξύ τους και γενικά δείχνει ερωτευμένη. Όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά μου! Την ήθελα τόσο πολύ, είχα τόσες προσδοκίες και μέσα σε λίγες μέρες ένοιωσα τόση απογοήτευση και την βλέπω να ζει τον έρωτα της μπροστά μου. Ειλικρινά δεν αντέχω να το βλέπω αυτό στην δουλειά. Δεν ξέρω πως θα το ξεπεράσω.