Έκανα κάτι λάθος εγώ; Κοντεύω να σκάσω...
Είμαι χάλια... Πέρασα δύο ωραίες εβδομάδες... είχε αλλάξει η ψυχολογία μου και είχα αρχίσει να νιωθω καλύτερα μετά το τέλος της προηγούμενης δουλειάς... Ωραίο περιβάλλον. Πολύ καλό το αφεντικό. έτσι νόμιζα δηλαδή.
Ωραία η δουλειά. Ήταν σε ένα δικηγορικό γραφείο, γραμματειακή υποστήριξη... Ήταν κάτι που πάντα ονειρευόμουν κι ας έχω άλλες σπουδές... Τέλος πάντων. Έληξε άδοξα η συνεργασία σήμερα... Καθώς ο εργοδότης μου προσπαθούσε να με βάλει σε προγραμμα του ΟΑΕΔ αλλά επειδή είχα τελειώσει πριν λίγο καιρό από άλλη δουλειά, δεν μπορούσε να με βάλει σε πρόγραμμα. Προφανώς το ήξερε από το πρωί τι θα.μου πει αλλά εγώ δεν είχα ιδέα. Σε κάποια φάση μπήκα στο γραφείο του όταν έλειπε για να καθαρίσω λιγάκι και έπεσε το μάτι μου τυχαία επάνω σε έναν φάκελο που έγραφε το όνομά μου και είχε κάποια χρήματα μέσα... Δεν έδωσα σημασία και κάνοντας μια κουβέντα στο σχόλασμα για κάτι άσχετο, το έμαθα.. έκλαψα πολύ στο σπίτι. έκανα όνειρα και μου ήρθε απότομο. Αν μου το έλεγε από το πρωί θα ήμουν πιο προετοιμασμένη ψυχολογικα... Τέλος πάντων. Άντε πάλι από την αρχή τώρα... Γιατί όταν χαιρόμαστε με κάτι, να προσγειωνόμαστε τόσο απότομα; Δεν έχω διαθεση για τίποτα τώρα... Επίσης άσχετο αλλά η συνάδελφος όσο ήμουν εκεί ένιωθα ότι με αντιπαθούσε... Και γενικά μεταξύ τους ήταν πολύ φιλικοί... Αυτός όλο φιλενάδα μου και φίλη μου τη φώναζε και χαχα όλη την ώρα... Χωρια που δεν με βοήθησαν να εκπαιδευτώ... Τι λέτε να παίχτηκε;