Originally Posted by
κικη87
Σας υπερ ευχαριστω για την στηριξη!Εννοείται πως το προβλημα δεν ειναι δικο μου αλλα απο την στιγμη μου που είναι του συντρόφου μου(μιας και ανελαβε το μερίδιο του μπαμπα)επηρεάζει και την κοινή μας ζωη και το μέλλον μας.Αλλο παιδια να έρχεται μηνας που να μην βγαίνουμε οικονομικα λόγω καθυστερησης πληρωμών και αλλο να δουλεύουμε για να ξεχρεώνουμε το χρέος του μπαμπά.Νιωθω οτι είναι αδικο κυριως για μένα.Νιωθω οτι δεν θα μπορέσουμε να κανουμε προκοπή αν ειναι αυτό στη μέση.Εφτασα σε σημείο να του πώ να δώσει το σπίτι του στην αδελφη του.Να της το γραψει κανονικα, να δώσουν το σπιτι της στην τράπεζα και έτσι να μην υπάρχει χρέος.Εγω σπίτι έχω θα μείνουμε στο δικό μας.Περνάω πολλά παιδια,με πέρνουν τηλ οι δικοί του και μου κλαίγονται.Ο πατέρας του δεν θέλει να διανοηθεί οτι ο γιος του δεν θα μείνει εκεί και κλαψουρίζει.Η δική μου η στάση?Περα απο το ποιές λύσεις προτεινω εγω στον σύντροφο μου,σε εκείνους λεω οτι έγω είμαι μια ξένη και δεν ανακατεύομαι σε αλλωνών χωράφια.Κάντε ο,τί καλύτερο πιστευέτε για εσάς.Δυστυχως ομως αν δεν διαχωρίσει την θέση του ο δικός μου,όχι μονο οικονομικά αλλα και σε αλλα θεματα τύπου να πηγαινει στο σουπέρ για την αδελφή του κτλπ ,θα χωρισω.Και είναι κρίμα γιατι στο μεταξύ μας δεν έχουμε κανενα θέμα.Για να μην παρεξηγηθώ δεν είπα να μην τους βοηθήσει αν κάποια στιγμή χρειαστούν κατι,το εχω κανει και εγω.Εχει ομως διαφορα να βοηθαω οσο και όταν μπορώ και διαφορά να γίνομαι δούλος.