Καλησπερα σας. Θα χρειαστεί για προβλημα υγείας να παρω χάπια. Δυσκολευομαι πολυ στο να καταπίνω σκληρά πραγματα. Και δεν ξέρω πως θα καταφέρω να καταπίνω αυτά τα χάπια... Πως να βοηθησω? Επειδή με αγχώνει όλο αυτο
Printable View
Καλησπερα σας. Θα χρειαστεί για προβλημα υγείας να παρω χάπια. Δυσκολευομαι πολυ στο να καταπίνω σκληρά πραγματα. Και δεν ξέρω πως θα καταφέρω να καταπίνω αυτά τα χάπια... Πως να βοηθησω? Επειδή με αγχώνει όλο αυτο
https://youtu.be/YdRf4bH_LNo
Καλημέρα. Εμένα αυτό το βίντεο με έχει βοηθήσει αρκετά. Ρίξε μια ματιά.
Θα σου πω αμεσως.Εγω περιμενω να διψασω λιγο αλλιως το χάπι δε κατεβαίνει.Βασω το χαπι στη μεση της γλωσσας και πινω το νερο μου σαν να μην υπαρχει χάπι γέρνοντας λιγο το κεφαλι προς τα πίσω.Δεν ειναι δύσκολο.
Σας ευχαριστω για τις απαντήσεις σας. Ελπίζω να πανε ολα καλα
Πόσο σε καταλαβαινω!!!!εκανα μεγαλο αγωνα για να μαθω να καταπινω ενα μικρο χαπακι που ειναι στρογγυλο και λιγο πιο μεγαλο απο τη φακη.τωρα παιρνω αντιβιωση σε χαπι και οχι σε καψουλα η οποια ειναι μεγαλη και δινω μεγαλο αγωνα.σε μπουκια την εχω βαλει,σε λουκουμι μεσα,δεν παει με τιποτα κατω ακριβως επειδη ειναι σκληρο και οχι μαλακο σαν τροφη μας.πραγματικα ειμαι απελπισμενη γιατι εκτος των αλλων δεν πρεπει να την σπασω.δραμα λεμε.αν βρεις τροπο πραγματικα θελω την βοηθεια σου.
Το ειδα το βιντεο και προσπαθησα να κανω αυτο με την μπανανα.δεν τα καταφερα δυστηχως.καταληγω να πινω πολυ νερο μπας και καταφερω να καταπιω την αντιβιωση αλλα ματαιος κοπος.στο τελος εχω ταση για εμετο απο την πικραδα του χαπιου και το υπερβολικο νερο.