Originally Posted by
canio
Καλησπέρα σε όλους.
Παλαιό μέλος κιεγώ.38 ετων,έχοντας περάσει κρίσεις πανικού,αρρωστοφοβείες και λοιπά ωραία...Πάσχω απο έκτακτες συστολές επίσης(κερασάκι στην τούρτα).
Πραγαματικά θέλω τις απόψεις σας περί εμβολίου.Είμαι σε ένα τεράστιο δίλημμα.Απο την μια τρέμω για το ξαφνικό που μπορεί να επιφέρει το εμβόλιο μέχρι μυοκαρδίτιδες,περικαρδίτι� �ες,αυτοάνοσα.Εχω άτομο στον στενό μου οικογειακό κύκλο 35 ετών που μετά απο 2 μήνες έκανε μυοκαρδίτιδα.Στο επαγγελματικό μου περιβάλλον μετά απο 20 μέρες απο την δευτερη δόση εμφάνισε το σύνδρομο χασιμοτο και έναν φίλο που ακόμα δεν μπορεί να κουνηθεί απο τους πόνους,καθώς 3 εβδομάδες μετά την 2η δόση άρχισαν οι πόνοι σε όλο του το σώμα.Για κάτι ξαφνικούς θανάτους που διαβάζουμε ολοι δεν τους βάζω μέσα καθώς δεν έχει αποδειχθεί τίποτα αλλά συντελούν στο φόβο.Απο την άλλη βλέπω νέους ανθρώπους να διασωληνωνονται και να φεύγουν απο τον κορονοιο.Εχω κλείσει 3 φορές ραντεβού και τις 3 το ακυρωσα απο τον φόβο μου για τις παρενέργειες.Προς Θεού δεν είμαι αρνητής καθώς και της γρίπης έκανα και του πευμονιόκοκου.Υπάρχει ο ιος και σκοτώνει.Το ζήτημα είναι αν αξίζει το ρίσκο διότι περί ρίσκου πρόκειται.Να είστε πάντα καλά όλοι!!