Originally Posted by
sakis78
Καλημερα. Ναι, πήγα προχτές και αφού της εξήγησα τι έγινε και με ρώτησε κι αυτή κάποια πράγματα με εξέτασε. Μου κολλησε στο μέτωπο κάτι αισθητήρες και για κάνα τέταρτο ειμουν ξαπλωμένος με κλειστά μάτια και το μηχάνημα κάτι κατέγραφε... Μετά μ έβαλε να κάνω κάτι συγκεκριμένες κινήσεις, είδε τ αντανακλαστικα μου και μου είπε ότι δεν βλέπει τίποτα. Αλλά για να μου φύγει τελείως η αμφιβολία μου έγραψε μαγνητική την οποία θα κάνω την επόμενη εβδομάδα. Βέβαια εγώ έχω ακόμα άγχος μέχρι να πάρω και τ αποτελέσματα αλλά έτσι είμαι... Το κακό είναι ότι όταν πάρω τ αποτελέσματα και δεν υπάρχει κάποιο θέμα, θα ησυχάσω λίγο καιρό και μετά θα με πιάσει κάτι άλλο... Οπότε έχω κλείσει ραντεβού και με ψυχολόγο για να ξεκινήσω συνεδρίες γιατί είναι το μόνο που δεν δοκίμασα... Πήγαινε σ ένα νευρολόγο να σ εξετάσει, να σου δώσει μια πρώτη εκτίμηση και αυτός θα σου πει αν χρειάζεται η όχι η μαγνητική. Δυστυχώς αν κολλήσει το μυαλό δύσκολα φεύγει από τις κακές σκέψεις... Οπότε ελπίζω ότι ο ψυχολόγος θα μπορέσει να με βοηθήσει σ αυτό μήπως και βγω απ τον φαύλο αυτό κύκλο... Περιμένω νέα σου... Όλα καλά θα πάνε.