ειναι ερωτευμενη μαζι μου ενω την ακολουθει παντα ενα πληθος απο κατασκοπους
απο τη πρωτη στιγμη που τη γνωρισα ειχα μονιμως την εντυπωση οτι την ακολουθουν πολα ατομα αφου οπου και να πηγαιναμε παρατηρουσα ασυνηθιστη πολυκοσμια και παρατηρουσα οτι ενω μου μιλαγε εβλεπα γυρω μου να συμβαινουν περιεργα πραγματα θυμαμαι πχ οταν επισκευτηκαμε ενα ζαχαροπλαστειο και ξαφνικα ειδα καμια δεκαρια ατομα να ερχονται και αυτα εκει λες και ειχε παντου μια συνοδεια φαντασμα επισης αυτο που παρατηρισα ηταν οτι χρησιμοποιουσε συνθηματικες φρασεις που ειναι εξευτελιστικα ευκολο να ανακαλυψει καπιος αλλα αυτο που με εξοργισε περισσοτερο ηταν οτι μετα απο ολα αυτα που εκανε ενω μονιμως προσπαθουσε να εκμεταλευτει οποιαδηποτε πληροφορια για μενα προκειμενου να με εξαπατησει αντιγραφοντας οτι και να μου αρεσε νομιζοντας οτι δε θα το καταλαβω παριστανοντας μου το καλο ανθρωπο ενω ειμουν σιγουρος οτι το μονο που την ενδιεφερε ηταν τα συμφεροντα της πατριαδας της που εξαρχης ειχα την εντυπωση οτι ηταν ετοιμη να κανει τα παντα γι αυτη λες και ολα περιστρεφοντουσαν γυρω απ τη πατριδα της και ολοι οι αλλοι ηταν ................ που το μονο που την ενδιαφερε ηταν να τους χρησιμοποιησει για να εξυπηρετισει τα συμφεροντα της και οταν τελικα τη παρατησα αρχισε να με εκβιαζει και να απαιτει να της μιλησω και καθε φορα που δε το εκανα εβγαινα απ το διαδικτυο εξαναγκαζοντας με να ασχοληθω μαζι της και ενω εγω τη σιχαινομουν και το εδειχνα με καθε τροπο αυτη το χαβα της μεταμφιεσμενη με το προσωπειο που παντα φορα να μου το παιζει ερωτευμενη με τους κατασκοπους αλαμπρατσετ να δηλωνουν παρων οπου και να βρεθει και καψουρεμενη μονο και μονο για τη σπουδαια πατριδα της και τους ομοιους της μπορει οι περισσοτεροι να λενε οτι αυτο το ................... ειναι σχεση τοσο καιρο βαραθηκα να την ακουω να λεει οτι τα παρατα ενω οι κατασκοποι της κανουν καταληψη σε οποιαδηποτε συσκευη και να χρησιμοποιησω και τοσο καιρο ακουω τη καραμελα οτι φευγει φευγει φευγει φευγει φευγει φευγει φευγει ξαναμαναφεγει και ξαναμαναφευγει και ολα αυτα τα κανει για να με εκνευριζει ενω τωρα τα παρατησε ενω συνεχιζει τη συνομωσια που τους εδωσε εντολες να κανουν και σα να μη συμβαινει τιποτα συνεχιζει να μου πουλαει ερωτες και ενα σορο χιλιαδες ψεματα πανετοιμη να σκιστει ακομα για τη πατριδα της παριστανοντας οπως συνηθως οτι ολα τα κανει για μενα.