Συμπεριφορές Γυναικών. Επιβεβαίωση; Έρωτας; Μπέρδεμα;
Καλησπέρα στην ομάδα. Θα ήθελα τα φώτα σας σε κάποια θέματα που με απασχολούν χωρίς όμως να κάνουν αποκλειστικά με κάποια τωρινή κατάσταση.
Αν μπορούσαν να βιηθηοσυν λίγο τα θηλυκά της ομάδας μιας και για έναν άντρα είναι αρκετά δύσκολο έως αδύνατο να μπει στην γυναικεία λογική.
1)Αν μια κοπέλα-γυναίκα μου στείλει ότι της έλειψα ενώ γνωρίζει ότι τρέφω ερωτικά αισθήματα γι αυτήν τι μπορεί να σημαίνει;
2) Αν μια κοπέλα ενώ έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται και μιλάει για δικό της μπέρδεμα ενώ παράλληλα δεν ξεκαθαρίζει την κατάσταση ενώ επιμένει στην επικοινωνία η οποία δεν είναι απλά τυπική, τι μπορεί να την προβληματίζει;
3) Σε ξεκάθαρες αναφορές προς γυναίκα ότι πχ την θέλω ή μου έλειψε απαντώντας ότι αυτό είναι αμοιβαίο και μετά από 10 μέρες να φαίνεται πως αλλάζει τελείως στάση, όχι απαραίτητα να αποφεύγει συζητήσεις αλλά κάπως να δημιουργείτε μια αμφιβολία η οποία και ερωτήθηκε με βάση τον προβληματισμό και ότι η στάση της δείχνει αδιαφορία....απαντάει δεν είμαι αδιάφορη αλλά δεν έχουμε και κάτι για να έχεις απαιτήσεις;
Τα ανωτέρω μου έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με αρκετές κοπέλες και πάνω κάτω όλες οι συζητήσεις μέσω τσατ κυλούσαν στα ίδια πλαίσια με όλες..
Σαφώς το πρόβλημα το έχω εγώ μιας και επιλέγω τέτοιες κοπέλες να συναναστραφώ είτε μέσω των συζητήσεων άθελά μου δημιουργώ ένα κλίμα αβεβαιότητας.
Γιατί είναι δύσκολο μια γυναίκα να είναι ξεκάθαρη;
Σας ευχαριστώ