Εκανα ένα σελφ τεστ πριν λίγο και κατά λάθος άγγιξε το διάλυμα (πριν βαλω το επίχρισμα μεσα) το δάχτυλό μου. Στο συγκεκριμένο δάχτυλο έχω μια μικρή αμυχη καθώς το πρωί μετρησα το ζάχαρό μου. Θα πάθω κάτι; Περιεχει κάτι τοξικο το διάλυμα;
Printable View
Εκανα ένα σελφ τεστ πριν λίγο και κατά λάθος άγγιξε το διάλυμα (πριν βαλω το επίχρισμα μεσα) το δάχτυλό μου. Στο συγκεκριμένο δάχτυλο έχω μια μικρή αμυχη καθώς το πρωί μετρησα το ζάχαρό μου. Θα πάθω κάτι; Περιεχει κάτι τοξικο το διάλυμα;
Νομίζω σε όλες τις συσκευασίες λέει να κάνουμε χρήση του τεστ με γάντια. Δεν διευκρινίζει γιατί. Ισως εννοουν σε περιπτωση που ειναι θετικο λογω μεταδοσης; Δεν ξερω. Ελπιζω να μην παθω τιποτα :(
Μίλησα με το κεντρο δηλητησιασεων και μου ειπαν οτι συνήθως αυτά τα τεστ δεν αναγραφουν τι υλικα περιεχουν, αλλά σε καθε περιπτωση να ριξω άφθονο νερό και αν τυχόν κοκκινησει η περιοχη να μιλησω με το γιατρό μου.
(facepalm)
Είσαι σε ένα φορουμ για αγχωδεις διαταραχές. Αν δεν μπορείς να διαχειριστεις τις εκρήξεις αγένειας , καλο θα ήταν να διαβάσεις τους όρους χρήσης, πριν φας κάποιο μπαν. Επιπλεον, αν θεωρεις ότι σε οποιοδηποτε διαγνωστικό κιτ , όπως για παράδειγμα
τεστ για κοβιντ, τροπονινη , crp κ.ο.κ δεν περιέχονται καθόλου χημικα στο διάλυμα, μάλλον δεν εχεις επαρκεις γνώσεις χημείας και φαρμακολογίας.
Όλα τα διαλύματα των τεστ κοβιντ περιέχουν χημικές ουσίες, οι οποίες διαφέρουν από τεστ σε τεστ
Κάποια τεστ έχουν πιο τοξικές ουσίες από αλλά, διάβασε το φύλλο οδηγιών χρήσης του τεστ που έκανες κ θα δεις ποια ουσία περιέχεται στο ρυθμιστικό διάλυμα
Μετά ψάξε στο ίντερνετ να δεις πόσο επικίνδυνη είναι η συγκεκριμένη ουσία κ τα ξαναλεμε