Περίεργο θέμα με έφηβο συγγενή
Καλησπέρα σας έχω ένα ξαδερφο β λυκείου πηγαίνει άριστος μαθητής πολύ εσωστρεφής πολύ σοβαρό άτομο χωρίς παρέες μόνος στα διαλείμματα .....πρόσφατα πριν κάτι μέρες πέταξε κάτι κουλά μπροστά στη μάνα του ίσως επειδή έχουν κόντρα τελευταία δε ξέρω γτ όλο τρώγονται έχει γίνει αντιδραστικος τύπος στο σπίτι της είπε όπως έφευγε για φροντιστήριο αν δεν σας ξαναδώ να ξέρετε σας αγαπάω και μια άλλη μέρα το ίδιο ......κάτι το οποίο μας έχει αναστατώσει και κάθομαι και σκέφτομαι πιθανά σενάρια του τι μπορεί να του συμβαίνει και πως θα τον κάνεις να.μιλησει εγώ είμαι μάλλον το μόνο άτομο που μπορεί να με ακούσει (κοντά ηλικιακά ) και προσπαθώ να του πω ότι είμαι δίπλα του ότι και να γίνει να το λέει χωρίς να σκέφτεται τι θα ακολουθήσει( μήπως το πω στους δικούς του η κάνω σαματα και του κάνουν χειρότερα κι ένα σωρό άλλα )γτ τον αγαπάω και είμαστε οικογένεια θέλω να προστατέψω τα άτομα μου....όλα καλά μου λέει αν είναι κάτι θα το μάθεις....το είπε οκ όπως το λέμε όλοι ? Η θα γίνει όντως κάτι? Με το άγριο εννοείται δε θα τον κάνεις να μιλήσει όποτε θέλω τη βοήθεια σας τι μπορεί να συμβαίνει....με άτομα δε μιλάει φίλους δεν έχει ίσως κάτι να γίνεται στο σχολείο λόγω του ότι είναι καλός μαθητής σκέφτομαι...παλιότερα κάποιος τον πείραζε μας είπε τέλος πάντων