Υποψια θετικης διαγνωσης covid 19
Καλησπερα σας ειχα γραψει την γνωμη μου για τα εμβολια δεν θα αναφερθω σε αυτο.Την Κυριακη 31 Οκτωβριου 2021 πηγα εκκλησια με την μασκα μου και κοινωνησα την θεια κοινωνια τελευταιος απο ολους μετα απο 30 ατομα τα περισσοτερα παιδια μετα πηγα σε πολυ κοσμο και ηρθα σε επαφη με πολλα ατομα για κανα 20λεπτο χωρις μασκα.εμβολιο δεν εχω κανει ειμαι 31 ετων και περα απο ψυχικα νοσηματα και προδιαβητη δεν εχω αλλα θεματα υγειας.την Τεταρτη μετα απο 3 ημερες απο την επαφη μου με τον πολυ κοσμο και την κοινωνια μετα απο 30 ατομα σχεδον απο τους τελευταιους κοινωνησα τελως παντων την Τεταρτη μετα απο 3 ημερες βρεθηκα με την κοπελα μου.Την Παρασκευη βρεθηκα με εναν φιλο πληρως εμβολιασμενο αλλα την Παρασκευη ειχα διαρροιες νερο χωρις να εχω φαει απ εξω κανενα φαγητο και εχω διαβασει οτι και η διαρροια ειναι συμπτωμα κορονοιου μια μερα μου κρατησε τιποτα αλλο την δευτερα 5 μερες μετα που βρεθηκα με την κοπελα μου η κοπελα μου αν και πληρως εμβολιασμενη με pfizer ειχε συνεχεια βηχα κοπωση και μπουκωμα και με κατηγουσε η μητερα της οτι την κολλησα κορονοιο γιατι 5 ημερες πριν ειχε βρεθει μαζι μου και θελει 5 ημερες να εκδηλωθει μετα κολλησε η αδελφη της με τα ιδια συμπτωματα αν και εμβολιασμενη και η μανα της με τα ιδια συμπτωματα αν και εμβολιασμενη ειχε ξεροβηχα κοπωση και μπουκωμα.εγω εκανα μονος μου ενα self test βγηκε αρνητικο δεν ξερω αν το εκανα καλα
λετε να εχω κορονοιο μονο διαρροια ειχα.μετα απο 5 ημερες εμφανισε επισης εμφανισε συμπτωματα κορονοιου ο φιλος του πληρως εμβολιασμενου που βρεθηκα την Παρασκευη οταν ειχα τις διαρροιες.δεν εχω κανει αλλα τεστ περα απο ενα self test γιατι δεν εχω συμπωματα αλλα με κατηγορουσε η μανα της κοπελας μου οτι την κολλησα κορονοιο και με προετρεπε με καλο τροπο να κανω rapid test για σιγουρο αποτελεσμα.δεν εχω ουτε βηχα ουτε απωλεια οσφηρης ουτε τιποτα αλλο.θερμομετρο δεν βαζω γιατι φοβαμαι μην εχω πυρετο λεω στην μανα μου να με πιανει με το χερι στο μετωπο να μου λεει αν ειμαι ζεστος και μου λεει οτι ειμαι καλα.η διαρροια να ηταν γαστρεντεριτιδα η συμπτωμα κορονοιο ή κατι με πειραξε.
ειχε κανεις εδω μεσα κορονοιο με μονο συμπτωμα διαρροιες δεν ειναι λιγο παραξενο αυτο που κανει η μανα της;;