Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω και με ποιον τρόπο
Εδώ και καιρό κάνω παρέα με μια κοπέλα, αλλά και κάποια ακόμα άτομα.
Ένας από αυτή την παρέα έδειχνε ( και μάλλον εξακολουθεί να δείχνει στους άλλους) πολύ καλό παιδί. Η αλήθεια είναι πως και εγώ είχα πειστεί. Μάλιστα θεωρούσα πως είχαμε αρκετά κοινά γιατί όταν έλεγα ότι μου αρέσει κάτι έλεγε κι εκείνος το ίδιο. Σε κάποια φάση ξεγελάστηκα ότι μου άρεσε κιόλας και άρχισα να τον σκέφτομαι όλη μέρα και να νιώθω περίεργα για αυτό. Άρχισα να δουλευω και να βγαίνω όλη μέρα για να μην το σκέφτομαι και παρακαλούσα να σταματήσει αυτό, γιατί δεν θα ήξερα πως να αντιδράσω σε περίπτωση που δεν γινόταν κάτι ή που έπαιζε τίποτα με καμία άλλη. Είχα αρχίσει να ζηλεύω μια άλλη από την παρέα μας, επειδή της μιλούσε κι εκείνης αρκετά και είχαν κοινά. Να αναφέρω εδώ, ότι εκείνος θέλει να πιάσει δουλειά εκεί που δουλεύει κι εκείνη κι όλο την ρωτούσε τι παίζει και αυτή έλεγε ότι θα τον βοηθήσει.
Στο μεταξύ εμένα κάποιες φορές με ακουμπούσε κάτω από το τραπέζι και μια φορά αντέδρασε ζηλιαρικα όταν είπα για κάποιον οτι είναι ωραίος ( άρχισε να τον μειώνει)
Τελικά οι προσευχές μου εισακούστηκαν και ξενέρωσα με τον χειρότερο τρόπο.
Ένα βράδυ που με γυρνούσε με το αυτοκίνητο (επειδή μένουμε σχετικά κοντά και βόλευε να γυρίσουμε παρέα) μου την έπεσε στην ψύχρα με ένα ύφος που δεν μου άρεσε καθόλου. Είχε πιει λίγο, αλλά δεν το θεωρώ δικαιολογία.Εγώ του είπα να μην τολμήσει να το ξανακάνει αυτό και μάλιστα τον έβρισα. Και τότε μου είπε να κατέβω από το αμάξι , αδιαφορώντας για το ότι δεν κυκλοφορούσε κανένα ΜΜΜ εκεί κοντά, και ακόμα και ταξί δεν περνούσε συχνά. Τελικά κατεβηκα, καλεσα ταξί και πήγα σπίτι.
Στις φίλες μου δεν είπα τίποτα για αυτό το θέμα
Εκείνος επιδίωξε έξοδο μέσα στις επόμενες μέρες με τις φίλες μου και μάλιστα με κάλεσαν (εκείνες βασικά, για τον ίδιο δεν ήξερα αν ήθελε να έρθω)
Ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν θα έλεγα τίποτα και προσπαθούσε να δείχνει σαν να μην τρεχει τίποτα που πραγματικά τρόμαξα με το πόσο διπρόσωπος μπορεί να είναι ένας άνθρωπος. Δεν αναφερθήκαμε καθόλου στο γεγονός, μάλιστα κάποια στιγμή έλεγε ότι είχε πιει και δεν θυμάται τίποτα. Οι άλλες απόρησαν πως οδήγησε τότε και είπε ότι μπορούσε να οδηγήσει. Αλλά γενικά δεν τις είδα δυσπιστες. Είναι τοσο σίγουρες ότι πρόκειται για ένα "καλό παιδί" , οπως ήμουν κι εγώ κάποτε. Σε αυτή την έξοδο προσπαθούσε να μου την πει μερικές φορές και μάλιστα έκανε και πράγματα που ήξερε ότι με ενοχλούν ( κάπνιζε μέσα στη μουρη μου) και περίμενε να δει αντίδραση. Ήταν όλη την ώρα κοντά με αυτή την κοπέλα που θέλει να μπει στη δουλειά της. Της κάνει τον καλό και ότι ταιριάζουν, οπως παράλληλα έκανε και με εμένα το περασμένο διάστημα, αλλά του αρέσει και μια άλλη από ο,τι κατάλαβα.
Αυτή η κοπέλα δεν νομίζω ότι τον βλέπει ερωτικά, όμως ανησυχώ μήπως πειστεί τόσο πολύ ότι είναι το καλό παιδί που αξίζει να ασχοληθεί. Γενικώς παίζει τόσο θέατρο ο τύπος που μπορεί η οποιαδήποτε να ψαρωνε.
Όταν αυτή έφυγε, μετά ασχολιόταν μαζί μου και μου έλεγε ότι του την πέφτει μια γνωστή μας . Εγώ του έλεγα ότι κάνει λάθος και δεν είναι έτσι, και προσπαθούσε να με πείσει για το αντίθετο.
Εγώ νιώθω την ανάγκη να μιλήσω και να πω τι έγινε στις άλλες, ομως φοβάμαι ότι επειδή βρίσκονται πιο συχνά ( εγώ δεν ακολουθώ τόσο, λόγω δουλειάς) ίσως δεθούν παραπάνω και δεν με πιστέψουν. Μιλάμε ο άνθρωπος είναι μεγάλος υποκριτής. Πήγα λίγο να κάνω μια κουβέντα στη μια και λέει "είναι καλό παιδί", οπότε παράτησα την προσπάθεια να πω τι έγινε.
Να μιλήσω, μήπως προλάβω τα χειρότερα ( δηλαδή να κάνει κάτι παρόμοιο σε κάποια άλλη) ή να καθίσω στα αυγά μου για να μην φανώ εγώ η κακια; Οι άλλες είναι φουλ καλοπροαίρετες και ευκολόπιστες