Καλησπερα σας, γνωρίζετε αν το laprasol fast tap είναι για την θεραπεία την γαστροοισοφαγικης παλινδρομησης και αν έχει καλά αποτελέσματα?
Printable View
Καλησπερα σας, γνωρίζετε αν το laprasol fast tap είναι για την θεραπεία την γαστροοισοφαγικης παλινδρομησης και αν έχει καλά αποτελέσματα?
Ξέρω ότι έχει αποτελέσματα στην παλινδρομιση, αλλά γενικά δεν ενδείκνυται για μεγάλο χρονικό διάστημα..
Αν και εδώ είναι φόρουμ ψυχολογίας και όχι γενικής ιατρικής
Εγω πάντως είτε το έπαιρνα είτε όχι δεν έκανε κάποια διαφορά οπότε το σταμάτησα (μόνος μου) και άφησα τον γιατρό μου να χτυπιέται.
Έχω την αίσθηση ότι προληπτικά μου τα είχε δώσει διότι έπαιρνα και κατι αλλά χάπια που ούτε καν θυμάμαι ποια.
Γενικά εγω δεν είμαι πολύ υπακουος ασθενής και γι αυτό πηγαίνω σπάνια σε γιατρούς διότι καταλήγουμε να "τσακωνοναστε" και να θέλουν να σκισουν τα διπλώματα τους.
Μου το είχε γράψει ο γιατρός μαζί με κάτι άλλες κάψουλες για την ΓΟΠ και τα επερνα για κάνα μήνα, ίσως και παραπάνω. Κανουν δουλειά αλλά θέλουν το χρόνο τους. Τώρα οπότε βλέπω ότι ξεκινάνε οι πρώτες ενοχλήσεις και αρχίζουν καούρες παίρνω για 4-5 μέρες και περνάει πριν προλάβει να εξελιχθεί και να θέλει επιπλέον αγωγή. Βέβαια δεν είναι για συχνή χρήση. Τα θέματα με το στομάχι θέλουν χρόνο και υπομονη για να περάσουν πάντως...