Καλησπερα.
Είμαι 30 χρονών.Εχω σχεση εδω και 2 χρονια με καποιον 5 χρόνια νεότερο που ταιριάζουμε πολυ. Αγαπιομαστε, περναμε καλα και προσφατα μου ζητησε να μετακομίσω στο δικό του σπίτι.(Μένω μόνη μου και οι γονείς μου είναι εκτός Αθηνών). Γενικά δε λέω στους γονείς τίποτα που αφορά τα ερωτικά μου. Δεν ξέρουν τίποτα γι αυτή την σχέση κι όταν με ρωτάνε γίνομαι εριστική γύρω από το θέμα αυτό. Ίσως επειδή θέλουν καταβάθος να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια και τέτοιο ζήτημα δεν τίθεται προς το παρόν για διάφορους λόγους.
Την άλλη βδομάδα θα πάω στο πατρικό μου και πρέπει να τους ανακοινώσω ότι πρόκειται να συζήσω με κάποιον που έχω σχέση εδώ και 2 χρόνια, που δεν τον έχω αναφέρει ποτέ, που δεν έχουν γνωρίσει και που δεν έχουμε συζητήσει το θέμα της οικογένειας ποτέ.
Αυτό που με αγχώνει είναι πώς να ξεκινήσω μια τέτοια συζήτηση αφού ποτέ δεν έχω συζητήσει μαζί τους κάτι παρόμοιο.
Φοβάμαι πως θα πάθουν σοκ λόγω διαφοράς ηλικίας και θα απογοητευτούν που δεν τους είπα ποτέ τίποτα.
Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα το πώς θα το πώ σε σημείο που δε με αφήνει να χαρώ το ότι σε λίγο καιρό θα μένω με τον αγαπημένο μου.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας.