Καλησπέρα σας,
Ειμαι 29 χρόνων ζω στην Γερμανία τα τελευταία 6 χρόνια. Είναι δεύτερη φορά που γράφω εδώ.
Την πρώτη φορά είχα γράψει πριν 2 χρόνια για τις έκτακτες που εχω,τις οποίες τις εχω ακόμα 3 χρονια τώρα
Αλλα ο φόβος για αυτες μου εχει φύγει.Οι έκτακτες μου είχαν αρχίσει 2 εβδομάδες αφότου έκανα κατι εξετάσεις για το στομαχι και το έντερο (γαστροσκοπιση και κολονοσκοπιση)μαζι την ιδια μερα.Είχα κατι ενοχλήσεις και για το λογο οτι έχουμε μεγαλο ιστορικο στην οικογένεια απο καρκίνο του εντέρου τουλάχιστον 10 ατομα απο στενο περιβάλλον ο γιατρος ειπε να τα κανουμε προληπτικά. Γενικά τοτε είχα πολύ άγχος και πολυ φόβο.Με ειχε πιάσει αρωστοφοβια.Ολα βγήκαν καθαρά. Και με τισ έκτακτες φέρονται ολα εντάξει.
Τωρα με εχει πιάσει παλι ενας φόβος γιατι αλλο ενα ατομο απο το πολυ στενο περιβάλλον εχει πολυποδιαση στο έντερο σε πολυ νεαρη ηλικία το οποιο εχει πολύποδες καλοηθεις και πρεπει να κανει χειρουργείο ..ο γιατρος του ειπε οτι ειναι κληρονομικο,λεγετε οικογενης πολυποδιαση (FPA)
Και πρεπει ολοι οι στενοι συγγενεις να εξεταζομαστε. Προσπαθώ να ειμαι οσο πιο θετική γίνετε και να ειμαι δυνατή..Να ξεπερναω το ανχος μου αλλα θελει πολυ δουλειά.