Ο άνθρωπος που ερωτεύτηκα και αγάπησα έχει αλλάξει πολύ...
Τον ερωτεύτηκα και τον αγάπησα πριν ακόμα με γνωρίσει, για την ευγένεια του, την επιθυμία του να σκορπάει το γέλιο, και την υπέροχη αύρα που έβγαζε.
Περάσαμε μαζί 8 χρόνια, τα 6 από αυτά ως ζευγάρι. Με έχει βοηθήσει πολύ μέσα σε αυτά τα χρόνια και εγώ το ίδιο όσο μπορούσα.
Για αυτά τα 5 χρόνια, ένιωθα πως ήταν ο άνδρας της ζωής μου. Ονειρευόμουν μια οικογένεια μαζί του και μια κοινή ζωή. Τα τελευταία χρόνια όμως έχει αλλάξει. Έχει μεταμορφωθεί σε έναν ανυπόφορο νάρκισσο που θεωρεί δικαίωμα του να κοροϊδεύει άλλους για την εξωτερική τους εμφάνιση και περισσότερο για την σωματική τους διάπλαση.
Μου είχε πει πως είχε υποστεί bullying ως μαθητής. Και εγώ είχα υποστεί αρκετό λόγω της εμφάνισης μου όχι μόνο από τους συμμαθητές μου, αλλά και από την ίδια μου την οικογένεια.
Κάθε φορά που προσπαθώ να του μιλήσω για αυτήν την συμπεριφορά του με κόβει ως "αχάριστη για την βοήθεια που μου έχει προσφέρει", " δεν ήξερα ότι είσαι τόσο politically correct", και το κορυφαίο που μου είπε λίγες μέρες πριν "όταν αδυνατίσεις και εσύ θα δεις πως θα κοροϊδεύεις μαζί μου τις χοντρές".
Μετά από αυτό αποφάσισα ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι για μένα, και ότι η οποιαδήποτε σχέση μεταξύ μας (είτε φιλική είτε ερωτική) δεν θα βγάλει πουθενά. Τον αποφεύγω όλο το Σ/Κ με δικαιολογίες να μην του μιλήσω η βγω μαζί του (δεν είμαστε πια ζευγάρι εδώ και καιρό, αλλά μείναμε φίλοι με σκοπό να επανασυνδεθουμε κάποια στιγμή, λόγω πρακτικών προβλημάτων που είχαμε). Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ καν να του μιλήσω για να ξεκοψω μαζί του γιατί έχουμε βάλει μπροστά αρκετά πρότζεκτ που εμπλέκουν και άλλα άτομα μέσα. Πως μπορώ να μετατρέψω την σχέση μας από φιλική με προοπτικές επανασύνδεσης σε καθαρά επαγγελματική, χωρίς να προκαλέσω θέμα στα πρότζεκτ; Αν δεν ήταν αυτά στη μέση, θα έκοβα επικοινωνία τελείως, νομίζω.