Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να μοιραστώ το πρόβλημα που με βασανίζει τους τελευταίους μήνες. Πριν 1,5 χρόνο γύρισα από την πόλη που σπούδαζα στο πατρικό μου σε ένα χωριό 3000 περίπου κατοίκων. Μέχρι τον Σεπτέμβριο περνούσα πολύ δύσκολα δεν είχε δουλειά, λεφτά, δεν είχα όρεξη να βγω κλπ. Από παρέες εδώ δεν έχω κανέναν μόνο ένα φίλο που σπουδάζει κι αυτός αλλού και έρχεται μια δύο φορές το μήνα. Τους τελευταίους μήνες βρήκα τουλάχιστον μία δουλειά και δεν είμαι όλη μέρα σπίτι. Γενικά η ζωή μου πλέον είναι δουλειά σπίτι. Η δουλειά μου έλυσε το οικονομικό πρόβλημα αλλά δε μου έλυσε το πρόβλημα της μοναξιας που νιώθω. Θα μου πείτε γιατί δεν βρίσκεις μια κοπέλα ή φίλους... Η αλήθεια είναι ότι όσο ήμουν στην πόλη που σπούδαζα συναναστρεφόμουν με πολλά άτομα, είχα παρέες και γνώρισα και αρκετές κοπέλες που μόνο μια ένιωσα ότι ερωτεύτηκα αλλά χωρίσαμε λόγω απόστασης. Εδώ που μένω πλέον πέρα από το ότι δεν υπάρχουν κοπέλες στην ηλικία μου δεν υπάρχει και τρόπος να γνωρίσω κάποια. Γενικά είμαι αρκετά ντροπαλός ποτέ δεν έχω κάνει κίνηση και συνήθως οι γυναίκες με προσεγγίζουν πρώτες. Θέλω πολύ να νιώσω ξανά το συναίσθημα του να ερωτεύεσαι αλλά νιώθω ότι όσο μένω εδώ είμαι καταδικασμένος να μείνω μόνος...