Παιδιά καλές γιορτές με υγεια! Παλευω με το στρες που με προκαλει ασθμα! Χθες ηπια 5-6 ποτα και σημερα εχω εντονο ασθμα και θελω να παρω xanax αλλα φοβαμαι επειδη ηπια πολυ χθες. να παρω ή οχι; Ειχατε αντιστοιχη εμπειρια; Ευχαριστω
Printable View
Παιδιά καλές γιορτές με υγεια! Παλευω με το στρες που με προκαλει ασθμα! Χθες ηπια 5-6 ποτα και σημερα εχω εντονο ασθμα και θελω να παρω xanax αλλα φοβαμαι επειδη ηπια πολυ χθες. να παρω ή οχι; Ειχατε αντιστοιχη εμπειρια; Ευχαριστω
εχω αντιστοιχη εμπειρια , και μεγαλη μαλιστα , αν πιεις , θα πολλαπλασιαστουν τα ζαναξ που εχεις παρει , δεν ειναι καταστροφη, αλλα δεν ειναι και καλο το κοκτεηλ αυτο.........καλυτερα να παρεις παραπανω ζαναξ αφου δεν σε πιανουν , παρα να κανεις το κοκτεηλ .......δεν μπορω να κανω τετοιου ειδους συστασεις , γιατι απαγορευεται , αλλωστε δεν ειχα ποτέ ασθμα , απλα αγχος οποτε δεν εχω γνωση του τι επιρροη θαχει στο ασθμα σου .......καταλαβαινεις , ε ?
Αν ήπιες εχθές και όχι σήμερα δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα να πάρεις αγχολυτικό καλό όμως είναι να ρωτήσεις κάποιον που είναι γιατρός
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον! Εύχομαι να απαλαγούμε μια και καλή από όλο αυτό γιατί πραγματικά είναι φρικτό. Καλές γιορτές!