Ειμαι μοναχικος τυπος. Παρολο που αυτη την στιγμη δεν εργαζομαι, ασχολουμαι με πολλα πραγματα, εχω πολλα ενδιαφεροντα και δεν μου φτανει το 24ωρο ωστε να τα κανω ολα. Ειπα να βαλω λιγη κοινωνικοτητα στη ζωη μου, βρηκα ενα στεκι, αλλα τραβαω πολυ προσοχη επανω μου, ετσι ζοριζομαι συναισθηματικα και νοιωθω καπως να χανω τον εαυτο μου. Αλλα περα της κοινωνικης ενασχολησεως ας πουμε 2-3 ωρες την ημερα, μου απασχολει το μυαλο αρκετα περισσοτερο μιας και σκεφτομαι τα γεγονοτα της ημερας. Δεν ειναι ακριβως προς το αρνητικο το ζορι, ουτε οι ενεργειες των αλλων παντα θετικες ή αρνητικες αλλα πολυποικιλες αλλα ανησυχω.
Η εσωστρεφεια μου ειναι στα υψη με τεστ προσωπικοτητας που εχω κανει, αλλα εχω περασει και κοινωνικες περιοδους της ζωης μου που οι παρεες δεν ξεκολλαγαν απο εμενα, οποτε εχω εμπειρια.
Δεν ξερω καν εαν ειναι καποιο ειδος προβληματος για εναν σχεδον απολυτα μοναχικο ανθρωπο να ζοριζεται για τον λογο οτι τραβαει αρκετο ενδιαφερον με την συμπεριφορα του. Ειχαμε και τον κωρονοιο και ειχα μεινει μεγαλο διαστημα ησυχος.
Δεν ξερω τι μπορειτε να μου πειτε, αλλα χαιρομαι να λαμβανω απαντησεις.