Originally Posted by
Marco Polo
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Συγγνώμη αν δε γράφω στο σωστό section, αλλά είμαι καινούριος και μου φάνηκε το πιο ταιριαστό. Το πρόβλημα μου έχει ως εξής: Ήμουν πάντα λεπτός. Τα τελευταία χρόνια και ειδικά από τις καραντίνες και μετά, έχω πάρει κιλά και είμαι πιο παχουλός (1,90 ύψος και 100 κιλά). Ουσιαστικά τρώω και δε γυμνάζομαι/αθλούμαι. Δεν είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος και θα ήθελα αυτό να αλλάξει, αλλά το θέμα δεν είναι με μένα. Είναι με τη μάνα μου. Κάθε φορά που επιστρέφω στο πατρικό μου, ντρέπομαι να κυκλοφορώ χωρίς να φοράω χοντρά ρούχα, γιατί θα μου κάνει σχόλια για τα κιλά μου. Ότι έχω παχύνει, ότι έχω κάνει κάτι μπούτια να, ότι δε μου κάνουν τα ρούχα. Ειδικά την ημέρα των γενεθλίων μου, το κακό παράγινε. Για κάποιο λόγο εκείνη τη μέρα μου το έλεγε παραπάνω, επειδή ντύθηκα πιο καλά και τα ρούχα «μου ήταν τσίτα». Ξέρω ότι κανείς δε δικαιούται να μας επικρίνει για το σώμα μας και έχουμε τσακωθεί επανειλημμένα γι’ αυτό το ζήτημα, αλλά η μάνα μου δεν καταλαβαίνει. Τι να κάνω; Δε μου αρέσει καθόλου αυτή η κατάσταση και δε με βοηθάει κι εμένα ψυχολογικά. Ξέρω ότι η λύση είναι να μην πηγαίνω συχνά στο πατρικό μου, αλλά μάνα μου είναι. Καλώς ή κακώς, έχουμε επαφές και δεν μπορώ να τις κόψω έτσι απλά. Συγγνώμη αν κούρασα με το κατεβατό, όμως πραγματικά χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Καλές γιορτές