Μια περίοδος η δυσκολότερη στην ζωή μου
Καλησπέρα παιδιά ηθελα να σας ευχαριστήσω όλους όσους μου γράφετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μου δίνετε κουράγιο στα πολλά θέματα που έχω! Περνάω πολύ δύσκολη φάση τον τελευταίο καιρό πέρασα από όλες τις φάσεις της άρρωστοφοβιας καρκίνο στο στομάχι καρκίνο στο πνεύμονα κεφάλι κτλ! Τώρα τελευταία τα χλαμύδια με απασχόλησαν έντονα,τώρα νομίζω ότι έχω ηπατίτιδα β από τότε που το έβαλα στο νου μου έχω ενοχλήσεις πόνους στο ήπαρ δεξί ψηλά εδώ καο δυο εβδομάδες περίπου τώρα έχω έναν γενικευμένο πόνο στην κοιλιά! Γενικά έχω πέσει πολύ δουλεύω 8 μήνες σερί είμαι μάγειρας και το μόνο που σκέφτομαι πρωί βράδυ είναι ότι πάσχω από ηπατίτιδα και έχω τα συμπτώματα! Έχω τρελαθεί νομίζω ότι πεθαίνω
Όλοι μου λένε ότι είναι από το άγχος οι πόνοι κτλ! Δεν ξέρω έχει φορέα που λέω καλύτερα να πέθαινα για να μην ταλαίπωρη κανέναν με αυτά που περνάω! Το μόνο που εύχομαι είναι όντως να μην πάσχω από ηπατίτιδα β…( πιστεύω ότι το κόλλησα από μια κοπέλα με την οποία ήρθα σε επαφή και έσπασε το προφυλακτικό) η οποία είχε και τα χλαμύδια που προανάφερα! Ελπίζω όλα αυτά τα συμπτώματα να είναι του σωματοποιμενοθ άγχους και κάνει παιχνίδια το μυαλό μου..Τώρα μπυ έχει κοπεί και η όρεξη δεν τρώω και σε συνδυασμό με τον πόνο δεξιά ψηλά νιώθω ότι όντως έχω…Ευχαροστω και συγνώμη για το μεγάλο κείμενο! Καλές γιορτές καλή χρόνια με υγεία και αγάπη σε εσάς κι τις οικογένειες σας!