Ο Πατέρας μου Συνομιλεί με Άλλες Γυναίκες
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Το πρόβλημά μου έχει να κάνει με τον πατέρα μου. Τα τελευταία χρόνια έχει λογαριασμό στο Facebook και όπως πολλοί άνθρωποι της ηλικίας του, δεν ξέρει να το χρησιμοποεί και πολύ καλά. Βοηθώντας τον, είχε τύχει κατά καιρούς να δω μηνύματα του σε άλλες γυναίκες, που αντιδρούσε σε φωτογραφίες τους κλπ. Εδώ να σημειωθεί ότι είναι παντρεμένος με τη μητέρα μου και ξέρω ότι αγαπιούνται. Για το αν είναι ερωτευμένοι δεν έχω ξεκάθαρη απάντηση, καθώς γνωρίζω ότι έχουν να κάνουν σεξ αρκετό καιρό.
Τέλος πάντων, στο θέμα μας. Ποτέ δεν έδωσα σημασία, γιατί αφενός δεν υπήρχε ανταπόκριση από τη μεριά των γυναικών, αφετέρου κι εκείνος έμενε απλώς σε κομπλιμέντα (δεν την έπεφτε ή κάτι).
Ωστόσο χθες που μου έδωσε το κινητό του να του γράψω κάτι στις σημειώσεις, ανακάλυψα τη συνομιλία του με κοπέλα αρκετά νεότερη (20-25), παντρεμένη με μωρό, η οποία ζει σε ασιατική χώρα όπου ο πατέρας μου δεν έχει πάει ποτέ ή κάτι. Απλώς γνωρίστηκαν τυχαία στο FB. Στη συγκεκριμένη έλεγε ότι την αγαπάει, ήταν ιδιαίτερα τρυφερός και ρομαντικός, όπως ήταν κι εκείνη. Σοκαρίστηκα με αυτά που είδα. Η συζήτηση δεν πήγαινε στο σεξουαλικό, αλλά φαινόταν σα να είναι ερωτευμένοι ή κάτι. Επίσης, έχει φωτογραφίες της στη συλλογή του κινητού του και κρύβει την οθόνη όταν μιλάει μαζί της και είμαστε δίπλα εγώ ή η μάνα μου, αν και εγώ καταλαβαίνω.
Ξέρω ότι πολλοί θα μου πείτε να μην ανακατευτώ, ότι δεν είναι δουλειά μου κλπ. Ωστόσο οφείλω να τονίσω ότι έχω ιδιαίτερα στενή και καλή σχέση με τον μπαμπά μου. Κάνουμε πολλά πράγματα παρέα, πέρα απ’ τα τυπικά, περνάμε χρόνο μαζί και είναι ίσως ο καλύτερος μου φίλος, λόγω του ότι είμαι ένας αρκετά κλειστός και εσωστρεφής άνθρωπος χωρίς πολλές παρέες. Δεν ξέρω ειλικρινά τι να κάνω. Δεν ξέρω πώς να το συζητήσω μαζί του, γιατί είναι αρκετά περίεργο και θα έρθουμε και οι δυο σε απίστευτα άβολη θέση. Απλά χθες πχ βλέπαμε μια ταινία το βράδυ, λίγες ώρες αφότου είδα όλα αυτά, και κόντεψα να βάλω τα κλάματα γιατί τα σκεφτόμουν. Θα ήθελα σας παρακαλώ τη βοήθεια σας και σόρι αν κούρασα με το μεγάλο κείμενο.