Μετά το σεξ κοιμάσαι μαζί με τον άλλον ;
Θέλω να θέσω το εξής ερώτημα .
Όταν μετά το σεξ ο άλλος επιλέγει να γυρίσει σπίτι του και να μην κοιμηθείτε μαζί ,σημαίνει ότι δεν σε βλέπει σοβαρά ;
Με τον πρώην μου πριν χωρίσουμε ,πάντα βρισκόμασταν σπίτι του και πάντα μου ζητούσε να μείνω .Εγώ πολλές φορές επέλεγα να φύγω είτε επειδή ήταν ακόμα αρχή (δεν ήθελα από τις πρώτες φορές να κάθομαι 24ωρα στο σπίτι του άλλου ,μπορεί να γινόμουν και βάρος στον άνθρωπο ),είτε επειδή μπορεί να τύχαινε να μην έχω φέρει τα προσωπικά μου πράγματα και να μην νιώθω άνετα .Χωρίσαμε ,τα ξαναβρήκαμε και τώρα έχουμε βρεθεί μια δυο φορές σπίτι μου ,αλλά και τις δυο φορές παρολο που ήταν πολύ αργά ,επέλεξε να φύγει . Όχι αμεσως ,αλλά κανένα σαρανταλεπτο μετά .Ενώ γνωρίζω ότι είναι ακόμα οι πρώτες φορές και εγώ η ίδια ακόμα δεν το είχα στο μυαλό Μου <<α σήμερα θα κοιμηθούμε μαζί !>> ,όταν έφυγε ομωσ ένιωσα άσχημα, σαν να βρεθήκαμε μόνο για το σεξ .Του το είπα την δεύτερη φορά όταν ξανά έγινε και μου είπε ότι απλώς είχαμε δουλειές την επόμενη μέρα κλπ.Έχω στεναχωρηθεί πολύ και κάθομαι και σκέφτομαι μόνη μου ότι γύρισε μόνο για το σεξ ,ότι οι δουλειές είναι δικαιολογία ,δεν θέλει τίποτα άλλο από εμένα και γενικά βρίσκομαι σε έναν πανικό .