Σπουδές σε άλλη πόλη χωρίς παρέες κλπ
Καλησπέρα στο φόρουμ . Και καλή Χρόνια με υγεία ! Ονομάζομαι Μιχάλης σχεδόν 20 ετών και σπουδάζω στο Βόλο ( δε θα πω τι ακριβώς σπουδάζω για ευνόητους λόγους) και είμαι στο 2ο έτος των σπουδών μου. Πέρυσι ως γνωστόν η χρονιά δε πήγε καλά και μας φάγανε το πρώτο έτος λόγω του συνεχόμενου λοκνταουν,εγώ βέβαια το είχα αντιμετώπισει ψύχραιμα και δούλεψα εκείνη την περίοδο και αυτό με οδήγησε να περάσω όλα τα μαθήματα της περσινής χρονιάς. Φέτος όμως τον Οκτώβριο μετά από ένα τέλειο καλοκαίρι και την ψυχολογία μου στα ύψη μετά από όλα όσα είχα καταφέρει ως τότε (στα μαθήματα της σχολής , στο άθλημα μου,στην αυτοβελτιωση,στο κομμάτι του φλερτ κλπ ) πήγα στον Βόλο με όρεξη να συνεχίσω ομαλά τις σπουδές μου και να ζήσω συνάμα ως φοιτητής . Πάω λοιπόν γύρω στα μέσα Οκτώβρη εκεί και βλέπω ότι όλοι οι υπόλοιποι φοιτητές είχαν σχηματίσει παρέες... Αυτοί είχαν πάει εκεί πέρυσι όσο καιρό δεν είχαμε λοκνταουν και γνωρίστηκαν και δέσανε. Εγώ από μεριάς μου μίλησα με διάφορες παρέες ,με καμία όμως δεν υπήρξε πρόοδος και δεν έγινε αποδεκτός . Βγήκα μάλιστα μερικές φορές με μια παρέα αλλά μετά άρχισαν ξαφνικά να είναι απόμακροι και μια φορά που τους είπα να βγούμε μου είπαν ότι δε θα βγουν λόγω υποχρεώσεων και τους πέτυχα εξω.... Οι τύποι βέβαια ήταν περίεργοι λίγο ,κάπνιζαν χασίς κάποιες φορές κάποιοι από αυτούς . Τέλος πάντων με αυτούς δεν ξαναμίλησα και τώρα μόνο με κάτι nerds μιλάω μέσα στη σχολή,γιατί μόνο αυτοί πάνε όλες τις ώρες και μέρες όπως εγώ ( δεν έχω κάτι άλλο να κάνω οπότε πάω κάθε μέρα ) και με αυτούς δεν μπορώ να βγω γιατί είναι φουλ περίεργοι και δεν έχουν όρεξη για πολλά . 2 φορές έχουμε βγει όλες κι όλες ,απλα μιλάω στο διάλειμμα με αυτούς δεν κάνω παρέα . Τις περισσότερες φορές,Σάββατα δηλαδή κλπ, βγαίνω μόνος μου. Κάθομαι και κάνω κάνα ναργιλέ σε ένα μαγαζί και αυτό γιατί στους 4 τοίχους θα τρελαθώ,οπότε βγαίνω κ μόνος μου. Τολμώ να σας πω ότι δεν αντέχω πια αυτή τη κατάσταση έχω τρελαθεί τόση μοναξιά ,η περίοδο σκεφτείτε από 15 Οκτωβρίου έως 17 Δεκεμβρίου που ήμουν εκεί ήταν η χειρότερη της ζωής μου και δε θέλω με τίποτα να γυρίσω... Σκεφτείτε ήρθα στις 17 Δεκεμβρίου πίσω στην Αθήνα όπου θα μείνω μέχρι τις 9 Ιανουαρίου αν ανοίξουν τις σχολές και πραγματικά έκανα ακριβώς μέσα σε 15 μέρες ότι δεν έκανα τόσο καιρό εκεί . Γνώρισα πολλά νέα άτομα ( από σχολές φίλων που ήξερα από το σχολείο και πέρασαν Αθήνα ),γνώρισα και νέες κοπέλες ,πήγα σε πάρτυ ,πήγα μια μέρα στα μπουζούκια,μια σε κλαμπ ,έκανα και σεξ με μια κοπέλα πριν λίγες μέρες. Πραγματικά έκανα ότι δεν έκανα τόσο καιρό εκεί σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Πραγματικά έχω απελπιστει μόνο που σκέφτομαι ότι στις 10 Ιανουαρίου θα γυρίσω και θα είμαι εκεί στην απομόνωση πάλι ... Δεν αντέχω την απομόνωση άλλο εκεί τι μπορώ να κάνω ?