καλημερα και απο μενα μετα απο πολυ καιρο...,
θεωρω οτι εχω κανει μεγαλα βηματα για να αντιμετωπισω την ιδψ.οπως ειχα πει και παλαιοτερα η θεραπεια που ακολουθω ειναι μονο ψυχοθεραπεια εδω και δυο χρονια που εχω το προβλημα..
αν με ρωταγατε μεχρι πριν μια εβδομαδα θα σας ελεγα οτι σχεδον ΄΄ξεμπερδεψα΄' αφου οι σκεψεις μου ετρωγαν πολυ λιγο χρονο μεσα στη μερα μου.πηγαινω σε ψυχολογο μια φορα την εβδομαδα και ο ιδιος μου ελεγε οτι ειμαστε στην τελική ευθεία..
ποτε δεν τα παρατησα και παντα ειχα πεισμα και υπομονη.με βοηθησαν πααααρα πολλα πραγματα οπως η δουλεια η οποια ειναι αυτη που θελω,η σχολη,η κοπελα μου που παντα με καταλαβαινε και ποτε δεν με αγχωσε οτι βλακεια σκεψη και αν της ελεγα και τελος οι φιλοι μου που με τις βολτες και τις βλακειες μας παντα ξεχνιομουνα...
Δυστυχως τη περασμενη Δευτερα επεστρεψε η μαλακισμενη η ασθενεια με πολυ ενταση(μπορει να ευθυνεται και η πιεση λογω εξεταστικης και επειδη δεν εχω παρει καθολου άδεια απο τη δουλεια),και πραγματικα εχασα το μπουσουλα...ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ και αν σκεφτομουνα με πειραζε..Νομιζα οτι γυρισα στα παλια και τρομοκρατηθηκα.δεν ηξερα τι να κανω για να το σταματησω..
προχθες που εκανα την επισκεψη στον ψυχολογο μου ειπε οτι συμβαινει αυτο στην ιδψ και σχεδον παντα εχει διακυμανσεις..εγω νομιζω παντως πως απογοητευτηκα.τωρα που γραφω φοβαμαι αλλα το βλεπω πιο αισιοδοξα..σε λιγο καιρο παιρνω και αδεια και επιτελους θελω να χαρω τις διακοπες μου με την κοπελα μου και τους φιλους μου αλλα αν εχω τις σκεψεις??
οπως και να χει ηθελα να πω και γω τα νεοτερα μου και το κανω τωρα μιας και βρηκα χρονο..
πιστευω πως ειναι ζητημα χρονου να φυγει παλι..τι λετε εσεις?
ps:φαρμακα δεν εχω παρει ποτε