Πριν από λίγο καιρό έχασα την μητέρα μου το μοναδικό στήριγμα που είχα στην ζωή μου.πλεον έχω μείνει μόνη μου.ο αδερφός μου είναι στο ψυχιατρείο με βαριάς μορφής σχιζοφρένεια ο πατέρας μου είναι αλκοολικός και στην κοσμαρα του.δεν αντέχω άλλο ρε γαμωτο έχω μείνει μόνη μου είμαι 32 χρόνων και δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στην ζωή μου δεν ξέρω τι θα απογόνων έχω διαγνωσθεί με κατάθλιψη και παίρνω αγωγή λαντοζ αλλα δεν με πιάνει δεν μπορώ ρε γαμωτο νιώθω ότι τπτ δεν έχει νόημα ότι θα τρελαθώ κι εγώ σαν τον αδερφό μου έχω σκεφτεί σοβαρά να βάλω τέλος στην ζωή μου.περασσν δύο βασανιστικοι μήνες από την απώλεια της και άλλος 1.5 χρόνος πριν που το πάλευε και ειδικά οι δύο τελευταίοι μήνες πριν τον χαμό της ήταν μαρτυρικοι ήταν συνέχεια στα νοσοκομεία και το τι καταστάσεις έζησα δεν περιγράφεται να ουρλιάζει από τους πόνους να είναι κατάκοιτη να φωνάζει δεν θέλω να πεθάνω βοηθήστε με.αφηστε.τραγικες καταστάσεις.και 1 Νοέμβρη έφυγε.εγω αντί να καλυτερευω όσο περνάει ο καιρός χειροτέρευω δεν υπάρχει κανείς να με βοηθήσει.νιωθω καμμένο χαρτί και δεν μου άξιζε ρε γαμωτο τέτοια.δεν μπορώ να κλάψω να βγάλω τα συναισθήματα μου νομίζω ότι εχω εγκλωβιστεί στην θλίψη και στον θυμό μου δεν αντέχω άλλο.