Originally Posted by
gogoula1
Γεια σας.ονομαζομαι Γωγώ και είμαι 42 χρόνων εδώ και 3 χρόνια μεγαλώνω ένα παιδί μόνη μου σε ξένη χώρα .ο Πατέρας του μας παράτησε όταν ειμουν ήδη έγκυος ..επόμενος δεν είχα κανέναν δίπλα μου,ούτε στην Γέννα μου.το πέρασα μόνη μου .μόλις γέννησα έπαθα επιλοχία κατάθλιψη.προσπαθησα να το περάσω μόνη μου γιατί φοβήθηκα πως αν απευθυνθώ στις αρχές,ίσως μου επερναν το παιδί.προσευχομουνν ,προσπαθούσα να κάνω τα αντίθετα που έλεγε ο νους μου.πηρα 20 κιλά από τότε και τρώω σαν βόδι.3 χρόνια δεν έχω ξεκούραστη,εργάζομαι και όλας όταν ο μικρός μου πάει παιδικό.εχω παραμέληση τον εαυτό μου,νιώθω πολύ κουρασμένη,έχω να κοιμηθώ. 8ωρο 3 χρόνια. Όλο αυτό +αυτό που συμβαίνει με την πανδημία με έχουν ρίξει πολύ ψυχολογικά και δεν μπορώ να το χειρηστο ,ούτε σε ψυχολόγο λογο οικονομικών να πάω.εχω αφήσει και τις δουλειές του σπιτιού.ο μικρός δεν με αφήνει να κάνω τίποτα πλέον και νομίζω ότι καταρεω κάθε μέρα
Α χωρίς πλέον διέξοδο.νιωθω κουρασμένη....φίλες δεν έχω....δεν έχω χρόνο...φοβάμαι και έχω ανασφάλεια το τι θα πει ο κόσμος και μπαίνω στο καβούκι μου.