Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΕ ΚΟΒΑΛΟΝΤΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ
αν θες να παραστησεις το αφεντικο σε οτι συσκευη και να χρησιμοποιησω μπορω να σου αποδειξω εγω ποιος ειναι το αφεντικο αφου ολα ειναι βασισμενα σε μενα και συ δεν εισαι τιποτα αλλο απο ενα αντιγραφο της πλακας
και επειδη ξερω οτι οπου και να παω με παρακολουθεις παριστανοντας τοσο καιρο οτι φευγεις γιατι νομιζεις οτι ετσι θα με συγκινησεις ενω δε κανεις αλλη δουλεια απο το να κυκλοφορεις σα το φαντασμα χωρις να μιλας οπου και να παω ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙς ΟΤΙ ΜΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕς θα με εξαπατησεις και θα πιστεψω το παραμυθι που ετοιμαζεις για να συνομωτεις οπως συνηθως γιατι σε εχουν φαει τα κομπλεξ επειδη σε κουτσομπολευουν και σε κοροιδευουν εξαιτιας μου δε τολμας να πεις την αληθεια και το πραγματικο λογο που εχουν συμβει ολα αυτα αλλα λες συνεχως αστειες δικαιολογιες γιατι δε τολμας να πεις οτι ολα αυτα αρχισαν απο την αλλη ζωη οταν απαιτουσες να παραδεχτω δημοσια οτι εισαι η καλυτερη απο ολες και οταν αρνηθηκα να το κανω ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ εκανες οτι εκανες λεγοντας οτι φταιω εγω για αυτο λες και με ειχε υποχρεωσει κανενας να σε βαλω σε ενα θρονο και να σε προσκυνω ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙΣ
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΟΥ εφερες δινοντας τους εντολες να με παρακολουθουν και στη συνεχεια σα να μη συμβαινει τιποτα εμφανιστηκες ως δηθεν θημα διχνοντας εμενα ως κακο ανθρωπο επειδη με θεωρουσες υποχρεωμενο να δεχτω τη χουντα που μου κουβαλησες απο τη χωρα σου και την εφερες εδω να παριστανει το αφεντικο σε οτι και να χρησιμοποιησω και δε σου εφτασε αυτο φυσικα αλλα οπως παντα φωροντας το γνωστο προσωπειο του καλου ανθρωπου που φορας παντα τους ελεγες μπροστα μου να στεισουν συνωμοσιες για να διχνουν τους φιλους μου ως κακους και εσενα ως το μονο φιλαθρωπο ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΞΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕΤΑ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ........... ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ
εσυ τα φταις ολα που τοσο καιρο τους ξεσηκωσες λογοντας τους οτι ειμαι δηθεν ενας απλος ανθρωπος τους εβαλες λογια και τους προτρεψες να μπουν στη θεση του ........... γιατι ηθελες να παραστησεις το φιλανθρωπο και το δηθεν σωτηρα της κοινωνιας ενω εισαι μια ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΜΙΣΗ που νομιζεις οτι μισθωνοντας ειδικους ολοι θα σε προσκυνουν και θα κανουν τα κεφια και στο ξαναλεω
ΑΠΑΙΤΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΑΠ ΕΞΩ ΜΕ ΕΡΩΤΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΥς ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ .................. 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΩ ........... ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ