Χθες ήπια καφέ και μετά όλη μέρα ήμουν χάλια. Πήρα ζαναξ για να συνέλθω. Σας επηρεάζει η καφεΐνη όσοι έχετε αγχωδη διαταραχή όπως εγώ???
Printable View
Χθες ήπια καφέ και μετά όλη μέρα ήμουν χάλια. Πήρα ζαναξ για να συνέλθω. Σας επηρεάζει η καφεΐνη όσοι έχετε αγχωδη διαταραχή όπως εγώ???
Εγω δεν μπορώ να πω με σιγουριά αν με επηρεαζει ή οχι στο αγχος, ισως οχι, αλλα επειδη με ταλαιπωρούν πολυ οι αυπνιες εχω αποφασισει να πινω ντεκαφεινε, γενικα δεν βρισκω και καμια φοβερη διαφορα στην γευση
εχω αγχωδη κτθλψη, και παραδοξως ο καφες μου μου φτιαχνει την διαθεση , ειναι θεμα οργανισμου φαινεται.....
Εμενα γενικα με ηρεμει.Δε νομιζω οτι θα μπορουσα ποτε να ζησω χωρις καφε.ομως μου εχει τυχει να πιω αρκετο καφε σε μια μερα και μετα ν αμην ειμαι καλα και να αρχισω τα χαμομηλια για να ηρεμησω.Αν δεν πινεις γενικα καφε και χθες ηπιες ή αν ετυχε να πιειε ςενα καφε πιο βαρυ απο αυτον που πινεις συνηθως τοτε προφανως απο αυτο ειναι.
Πινω περίπου 1 λίτρο καφέ κάθε μέρα εδω και χρόνια και δεν καταλαβαίνω τίποτα.
Με πείραζε ο φραπες παλιότερα. Πίνω ελληνικό. Δε με πειράζει και είναι και πιο γευστικός.
Παιδιά καί ο ντεκαφεινε σας πειράζει;