Αδιακρισιες παντού....και μάλλον δεν θα σταματήσουν?!
Καλησπέρα σας,
Αρχικά να ζητήσω ένα τεράστιο συγνώμη στους διαχειριστές που μπαίνω οπότε απλά νοιώθω πως έχω κάποιο πρόβλημα...αλλά κυρίως στους χρήστες τις ..που έχω δει πως έχουν πολύ χειρότερα προβλήματα από τα δικά μου...και δεν μπορώ κάπως να τους βοηθήσω καθώς δεν γνωρίζω πολλά από παθήσεις...έως και καθόλου.
Ο άλλος λόγος επίσης που ζητώ συγνώμη είναι πως φντ να κάνω ξανά post με ίδιο θέμα με αυτά του παρελθόντος...αλλά φντ δεν θέλει να με αφήσει ήσυχο....
Όπως ξέρετε ίσως μερικοί...δεν ξέρω...φντ από κάπου το ιστορικό των post μου?
Τέλος πάντων...εγώ είχα θέματα με το στρατό..που ακόμα γενικά έχω...δεν μπορώ καν σαν λέξη να την αναφέρω...πόσο μάλλον να μου κάνουν αδιάκριτες ερωτήσεις όπως βλέπετε και στον τίτλο.
Οπότε θα παρακαλούσα και ζητώ συγγνώμη και πάλι...αλλά θα προτιμούσα την συγκεκριμένη λέξη... όποτε γίνεται αναφορά σε αυτήν...να την αντικαθιστω με μια άλλη πρόταση όπου θα βρίσκεται σε αυτά εδώ << >>.. Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Συγνώμη εάν μακρυγορω...θα προσπαθήσω όσο πιο σύντομα να γράψω το πρόβλημα μου.
Λοιπόν...αφού πριν μερικούς μήνες βγήκα κανονικά Ι5 με γνωστές διαδικασίες όπως μου έχουν πει μερικοί και από εδώ αλλά και όσοι γενικά δεν μπορούσαν για ίδιους ή παρόμοιους λόγους να πάνε...ξεκίνησα να ξεχάσω αυτό το κομμάτι τελείως.
Θα έλεγε κανείς πως είναι απολύτως υγιές...
Λοιπόν...σήμερα σαν πρώτη μου μέρα....κατάφερα και επισασα δουλειά στο αντικείμενο που αγαπώ..που έχει πολλές ευθύνες...και έχω ξεκινήσει λίγο να αγχώνομαι...υπήρξε μια συζήτηση στο παραπάνω θέμα που σας έκαναν εισαγωγή με έναν από τους υπαλλήλους...
Ακολουθεί κάπως ο μίνι διάλογος μεταξύ μας στο συγκεκριμένο κομμάτι:
Πριν κάνω αναφορά θα προσθέσω μια πληροφορία...ίσως λίγο άσχετη αλλά το αναφέρω.
Ήμασταν εκτός εργασιακού χώρου...όχι ότι δεν ήταν ώρα δουλειάς...εξωτερικές δουλειές είχαμε....αλλά δεν υπήρχε ο υπεύθυνος μπροστά.
Αυτό.
Λοιπόν που λέτε...μιλάει αυτός με έναν σε έναν χώρο όπου πήγαμε...και μίλησαν για το <<εκείνο>> (θέλω να πιστεύω πως καταλάβατε σαν πρώτη αναφορά)
Ήμουν άβολα...αλλά οκ...εφόσον δεν μιλούσαν με εμένα δεν με χάλασε.... οπότε απλά δεν έδινα σημασία.
Μετέπειτα...αυτό που δεν ήθελα έγινε....
Με ρώτησε εμένα τι και πως σε αυτό το <<κομμάτι>>.
Αναμενόμενο...το περίμενα από κάποιον κάποια στιγμή...να το ακούσω...
Με ρωτάει εάν έχω πάει....λέω ναι....με ρωτάει μετέπειτα...που ήσουν λέω στο τάδε σημείο...μετά άρχιζαν να γίνονται πιο πολλές οι ερωτήσεις και πιο αδιάκριτες που δεν ήξερα τι να απαντήσω.
Να σημειώσω πως όσο παράλληλα μου έκανε εκείνος τις ερωτήσεις μου έδινε και κάποιες απαντήσεις μόνος του (λες και ήταν ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής σε διαγώνισμα) οπότε πάνω κάτω απαντούσα με αυτά που μου έδινε...χωρίς να ξέρω τι λέω...σε κάποια φάση κόλλησε το πράγμα...κ έβγαλε το συμπέρασμα α δεν πέρασες καλά...(να σημειώσω πως οι απαντήσεις μου μετά ήταν ότι να νε δεν απαντούσα σωστά) αλλά έβγαλε αυτό το συμπέρασμα...και σαν τελική απάντηση μετά του λέω ναι ..έχω υπάρξει από εδώ και από εκεί (αυτό προσπαθούσε να μάθει τόση ώρα) και δεν έχω περάσει καλά οπότε του λέω άστο καλύτερα.
Τώρα επειδή είμαι και από τους τύπους που δεν κοιτάω απλά την πάρτη μου...καταλαβαίνω πως για εκείνον ίσως ήταν ένας τρόπος προσέγγισης για γνωριμία σαν πρώτη μέρα....αλλά για μένα δεν ήταν καθόλου έτσι...διαπίστωσε και από μόνος του στο κάτω κάτω ότι ήταν αδιάκριτος.
Με έβλεπε πως δεν θέλω να απαντήσω...δεν μπορώ να καταλάβω αυτήν την αναισθησία....δεν μπορεί να υπάρξει για όλους αυτός ο κοινώς κώδικας....ο καθένας με τα δικά του?
Προσωπικά δεδομένα και διάφορα?
Γιατί να μην είναι όλοι σαν και μένα πάνω σε αυτό το κομμάτι?
Προσωπικά δεν μπορώ και δεν θέλω να είμαι σαν και αυτούς.
Μια φορά το είχα κάνει για μια κοπέλα που είχε κάτι προβλήματα ώστε να την βοηθήσω την πίεζα να μου πει τι έχει ώστε να βλέπαμε μαζί λύση...και δεν κατέληξε καθόλου ωραία.
Ένοιωσα βλάκας σαφώς....αυτός στην συγκεκριμένη περίπτωση που ήταν φουλ αδιάκριτος....γιατί να μην νοιώσει το ίδιο?
Γιατί πρέπει να είμαι εγώ ο βλάκας της υπόθεσης που μετά από δύο βασικές ερωτήσεις περί του συγκεκριμένου <<θέματος>> δεν ήξερα τι άλλο να απαντήσω?
Είναι όλα καλά?
Φάνηκε πως οκ απλά δεν πέρασες καλά σε αυτόν τον <<χώρο>>?
Δεν ξέρω...αυτό που ξέρω είναι πως ο τυπάς με έκανε να τον "μισήσω" για αυτόν τον λόγο...όχι ότι μου έκανε αναφορά στο θέμα αυτό...σαφώς και όχι...δεν με ξέρει...αλλά επειδή ακριβώς δεν με ξέρει και από χθες...πιστεύω πως είναι αυτούσιο να καταλάβεις πως όταν ο άλλος αποφεύγει να απαντήσει πάει να πει ότι υπάρχει κάποιος λόγος...έστω και σαν λόγος το συμπέρασμα που έβγαλε...
Οπότε με όλο αυτό απλά κατάφερε να τον μισήσω ..και απλά να μην θέλω άλλον έναν για παρέα.
Συνηθισμένος είμαι δεν με πειράζει...απλά γιατί?
Πιστεύω πως ορισμένες φορές κάνω την καλύτερη δουλειά που είμαι όσο πιο τυπικός γίνεται αρχικά... τουλ μέχρι να καταλήξω ποιον θέλω για παρέα και ποιον όχι ..ο τύπος απλά το απέρριψε από μόνος του...απλά θα πρέπει να μιλάω τυπικά για την δουλειά.
Εμένα το κυριότερο μου ζήτημα...βασικά δύο ..είναι τα εξής:
1) ο τυπάς κατάφερε και μου χάλασε τόσο πολύ την διάθεση...σε σημείο που να χαλαστω στο αντικείμενο που μου αρέσει και με ενδιαφέρει....όπως ανέφερα και πιο πάνω επιτέλους μπήκα σε δουλειά όπου κάνω αυτό που μου αρέσει ..εκεί το έφτασε....
Και 2) δεν ξέρω τώρα αν μέσα του αυτός μπορεί να το επεξεγργαστηκε αλλιώς...και ποιος ξέρει μελλοντικά να ζητήσει από το αφεντικό αν έχει ψηλιαστει κάτι ..να του πάω το ανάλογο χαρτί ότι έχω τελειώσει όντως το <<κάτι>> υποχρεώσεις.
Και εγώ έρχεται η εξής ερώτηση σχετικά με το 2)...επειδή κάπου είχα διαβάσει πως είναι παράνομο ο άλλος να κάνει κάτι τέτοιο ...ισχύει?
Όντως είναι παράνομο και μπορώ να τον κυνηγήσω νομικά σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο?
Εννοώ να μου ζητήσει το ανάλογο χαρτί...η έχει το δικαίωμα υπό κάποιες προϋποθέσεις?
Πφφφ ειλικρινά...αυτό το να σε χαλάνε σε αυτό που αγαπάς ....:/
Νοιώθω σκατα....νοιώθω σκατα. ..όχι μόνο γι'αυτό που και δεν μου έκοψε να πω εξ αρχης...πήγα αλλά δεν πέρασα καλά οπότε προτιμώ να μην το συζητήσω...αλλά νοιώθω σκατα..και για κάποιες επιπλέον σκέψεις...τώρα εάν σας πω τι σκέφτομαι μερικές φορές....πφφφφ......