Originally Posted by
peace93
Καλησπέρα σας παιδιά. Μετά από μια δύσκολη περίοδο με το πατέρα μου και τα νοσοκομεία, πριν από 4 χρόνια( ευτυχώς πήγαν όλα καλά) και ενώ δε μπορούσα να διαχειριστώ ίσως κάποια απώλεια ; Είχα τρομακτικό άγχος, ώσπου όταν όλα ηρέμησαν ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού για εμένα. Το μέλημα μ είναι να σας αναφέρω τη καθημερινότητα μου για να βρω συμπαραστάτη κάποιον άλλον που τα ζει αυτά. Ότι πω είναι σε καθημερινή ή σχεδόν καθημερινή βάση.
Λογικό και επόμενο να υπαρχοθν σκέψεις, έχει γίνει ένα συνήθειο να σκέφτεσαι αν θα πάθεις κάτι αν θα σε ξαναπιάσει ταραχή, νομίζω είναι μια κακή σκέψη η οποία τριγυρίζει στο κεφάλι μ στη διάρκεια της ημέρας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα( θέλω να ελπίζω αυτό) να παραπονιέμαι μονίμως με μικρές περιόδους ηρεμίας στα 4 χρόνια, ζάλης. Ζαλάδα όχι τόσο έντονη αλλά σα να έχεις πιει 2/3 ποτηράκια κρασί. Συνοδευόμενη πολλές φορές από μικρό ίλιγγο νιώθοντας ότι κουνιούνται πράγματα δίπλα μου όταν τα παρατηρώ ή ότι σα να κε σπρώχνουν όταν προχωράω. Άλλο σύμπτωμα είναι το μούδιασμα στη δεξιά πλευρά στο κεφάλι-πρόσωπο. Έρχεται κανένα 10 ήμερο μετά εξαφανίζεται. Στη πρώτη κρίση πανικού μέτρησα τη πίεση μου, αναμενόμενο να γταν ανεβασμένη. Το μηχάνημα όμως για εμένα μετά έγινε κόκκινο πανί όταν το βλέπω ξαι τη μετράω τη βρίσκω 14-14.5 νιώθοντας βέβαια οτιεχω άγχος. Εκανα όλες τος απαραίτητες εξετάσεις κ ήταν εντάξει! Ο καρδιολόγος επειδή μ έχει κολλήσει ότι έχω υπέρταση μ είπε ότι τέτοιες πιέσεις δε δικαιολογούν στη ζάλη σου. Άλλες φορές ειδικά αν μ κολλήσει στο μυΛο έχω τσιμπηματάκια στο στήθος, βέβαια κάνω και προπονήσεις και δε ξέρω κατά ποσό οφείλονται σε μυϊκούς σπασμούς αυτά.
Θα ήθελα να μου πείτε τη καθημερινότητα σας, αν εμφανίζετε αυτά τα συμπτώματα ποσό συχνά είναι γιατί β Αλήθεια είναι ότι γενικά το άγχος μπορώ να το διαχειριστώ π έχω αυτό αισθάνομαι, τη ζάλη όμως όχι, με ταλαιπωρεί και μ έχει γίνει κ εμμονή ιδεα.
Όσο αφορά τις εξετάσεις, εκανα μαγνητική εγκεφάλου αυχένα- 3 υπέρηχα καρδιάς- 3/4 αιματολογικές, 2 ωρλ, σε διάρκεια 3 χρονων. Που άλλου μπορώ να απευθυνθώ; Τη Πέμπτη θα πάω να κάνω τριπλεξ καρωτίδων και υπέρηχο άνω κάτω κοιλίας.
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας !!