Φοβάμαι πως δεν είμαι ικανός για τίποτα
Καλησπέρα σας, έκανα αρκετά πρόσφατα post...πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή...όσοι το είχαν δει ξέρουν.
Αυτήν την φορά ήθελα να πω κάτι που με προβληματίζει πάρα πολύ....όχι τώρα....αλλά γενικά εδώ και πολύ καιρό....
Λοιπόν...όπως θα ξέρετε μερικοί την Παρασκευή μπήκα σε μια δουλειά με το αντικείμενο που μου αρέσει... εννοείται πως ήμουν πολύ χαρούμενος και ανυπομονούσα σαν πρώτη ημέρα....το Σάββατο...μετά το περιστατικό που ανέφερα την Παρασκευή σε post ...δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι....(παρόλο που κατέληξα να είχα πάει και πάλι πρώτος). Το Σάββατο έμεν ξεχάστηκα μετά από όλο αυτό....όμως η συνέχεια δεν ήταν και φουλ ικανοποιητική ..όχι πως έγινε κάτι...απλά σαν σύνολο ημέρας το Σάββατο δεν ήμουν και πολύ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου.
Αύριο που είναι να πάω σαν τρίτη ημέρα ...είμαι πολύ αγχωμενος ....είμαι αγχωμενος γιατί δεν ξέρω εάν θα προσαρμοστώ ..πως θα αντιμετωπίζω προβλήματα δυσκολίες ..γενικά όλες αυτές τις υποχρεώσεις που υπάρχουν ...
Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα με τον εαυτό μου...δεν είμαι καθόλου σίγουρος...και φοβάμαι πως στο τέλος δεν θα καταλήξει καλά.
Και ενώ έχω μάθει πως συνήθως εκεί που κοιτάς....στο τέλος εκεί πηγαίνεις...εγώ παρόλαυτα συνεχίζω και βλέπω σε αρνητική πλευρά... διότι δεν είμαι καθόλου σίγουρος με τον εαυτό μου.
Ειλικρινά...έρχεται η αυριανή ημέρα και δεν ξέρω πως θα είναι....και εάν δεν είναι και αύριο καλή (με την έννοια τόσο ικανοποιημένος με αυτά που κάνω εκεί) θα συνεχίζω να έχω το ίδιο σκηνικό ξανά και ξανά.
Και το κακό της υπόθεσης είναι πως τα έχω μέσα μου όλα αυτά....δεν εκδηλώνονται κάπως που να φαίνεται....αλλά μέσα μου με τρώει.
Δεν ξέρω τι να κάνω....για αυτό και στο προηγούμενο μου post...δεν ξέρω πόσοι από εσάς το παρατηρησατε...αλλά στο τέλος έγραψα για κάποιες επιπλέον σκέψεις που κάνω...
Είναι αυτές εδώ...και αρκετές φορές μπορεί να οδηγήσουν και στον θάνατο.
Σήμερα σκέφτηκα να κανονίσω κάποια μέρα στον ψυχίατρο όπου πήγα πριν μερικούς μήνες για το Ι5.
Εκείνος μου είχε πει να πάρω κάποια αγωγή....αλλά επειδή δεν ήμουν έτοιμος...συμφώνησε (γιατί ίσως ήταν κάτι ελαφρύ) να ξεκινήσω οπότε νοιώσω έτοιμος να το πάρω..
Οπότε σκέφτηκα μήπως κάποια στιγμή να έκλεινα ραντεβού ώστε να μου ξανά δώσει συνταγή και να την ξεκινήσω μπας και αρχίζω να νοιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου.
Για το κομμάτι πιο σίγουρο βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται.
Help....νοιώθω πως πεθαίνω.