Originally Posted by
Black_Opium
Σε λάθος πράγματα πράγματα που δεν προγραμματίζονται. Στον έρωτα που ήθελα να έχω,που είχα ονειρευτεί για να μου αλλάξει τη ρουτίνα, να μου ομορφύνει τη ζωή, που ειμαι άδεια.
Απλά πρέπει νομίζω, ήρθε η ώρα να εστιάσω αλλού, να βρω το κίνητρο σε κάτι άλλο. Να βρω ένα σκοπό σε αυτή τη ζωή.
Γιατι αξίζει να ζει κανείς;
δεν με ενδιεφερε ποτέ μια καριέρα , δεν ήμουν ποτέ πορωμενη ούτε με το τι δουλειά θα κάνω, ουτε με το τι υλικά αγαθά θα έχω, πως θα ντυθώ, πως θα βαφτω και που θα ξενυχτησω,δεν με ενδιεφερε ποτέ να κάνω φιγούρα, ούτε με ενδιεφερε ποτέ κάποιο άθλημα ή κάποιο χόμπυ. Μάλλον με ενδιεφερε ένα χόμπυ Αλλά για λίγο.
Πάντα πίστευα ότι η ευτυχία βρίσκεται στις σχέσεις. Με τους άλλους, στις ποιοτικες, τώρα όμως που δεν έχω από αυτές νιώθω δυστυχισμένη σαν τίποτα να μη μπορεί να μου γεμίσει το κενό. Σαν να μην επιθυμώ τίποτα περισσότερο.
Όμως είναι λάθος να ψάχνουμε την ευτυχία σε τέτοια πράγματα, γιατί δεν είναι στο χέρι μας.
Εγώ πως μπορώ τώρα που πρέπει, να αλλάξω στόχους, να κοιτάω αλλού, να βρω αλλού λόγο ύπαρξης;