Καταθλιψη η..κατι παρομοιο..
Καλησπερα πηρα το θαρρος να ζητησω την γνωμη σας μεσο του νετ γιατι πραγματικα δεν ξερω αν εχω καποιο προβλημα και πρεπει να ζητησω την βοηθεια ειδικου..η απλα δεν μπορω να ξεπερασω ενα συμβαν της ζωης μου.Θα ηθελα αν μπορει καποιος να με βοηθησει εστω και στο ελαχιστο.
Πριν 5 μηνες ο πατερας μου επαθε σοβαρο εγκεφαλικο με αποτελεσμα να μεινει στην εντατικη , μετα απο σοβαρη επεμβαση , για περιπου ενα μηνα.Λογο της καλης φυσικης του καταστασης το ξεπερασε χωρις κανενα κουσουρι..οργανικο τουλαχιστον , γιατι η ψυχολογια του ειναι λογικο να ειναι διαφορετικη.
Εδω μπαινω εγω στην ιστορια.
Εχω σοβαρο προβλημα που δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω.Σκεφτομαι καθε λεπτο της ημερας οτι ανα πασα στιγμη θα μπορουσα απο την μια στιγμη στην αλλη να χασω τον πατερα μου.Αισθανομαι τηψεις για τις στιγμες που δεν ειμουν μαζι..για να βγαινω με τουσ φιλους μου , για να καθομαι μονη μου στο δωματιο μου να βλεπω ξεχωριστα τηλεοραση απο αυτον ..και μια σειρα αλλων τετοιων πραγματων.
Ολα αυτα με εχουν φερει σε ενα σημειο να μην μπορω μπεον να φευγω απο το σπιτι μου..να φοβαμε να τον αφησω μπας και χασω εστω και μια στιγμη απο την ζωη μου μαζι του.Ακομα παιζουμε ταβλι και τον αφηνω να χανει για να χαιρετε , διαφορετικα νιωθω ασχημα.Γενικα το μεγαλυτερο μου προβλημα ειναι οτι 8α μπορουσα να περναω περισσοτερο χρονο μαζι του παρα να κανω και εγω την ζωη μου σαν κοπελα..
καθε βραδυ αφου χαλαρωνω και προσπαθω να κοιμηθω .σε ανυποπτη στιγμη αρχιζω τα κλαματα σκεφτομενη ολα τα παραπανω.Γενικα δεν ημουν ποτε με τουσ γονεις μου κοντα δεν μιλαγαμε πολυ για θεματα που μας απασχολουσαν..και τωρα απλα εχς κανει περα φιλουσ και την προσωπικη μου ζωη γιατι φοβαμε μην χανω στιγμες μαζι του γιατι δεν ξερω ποσο καιρο ακομα εχει..
Ισως να ακουγονται λιγα ολα αυτα η αστεια..αλλα δεν μπορω να σας εκφρασω την κατασταση ως εχει σε μερικες γραμμες...
Αν μπορει καποιος ας βοηθησει ..οπως και να εχει ευχαριστω που το διαβασατε.