ιατρικο - ανδρικο θεματακι
Γεια σε ολους, δεν χρειαζομαι συμβουλες τυπου, "πηγαινε σε γιατρο" κλπ, διοτι δεν βρισκω ακρη, εδω και καποιους μηνες εχω βγαλει πανω στην λεια επιφανεια του δερματος μεσα απο το δερμα στο πεος κατι μικροσκοπικα ασπρα στιγματακια τα οποια ειναι αρκετα, ειναι γυρο γυρο και σε καποια σημεια εμφανιζουν ας πουμε "ομαδουλες" , και σε πυκνο φως (φλας) φαινονται προς το κιτρινο, δεν πονανε η κατι τετοιο δεν ειναι καν ενοχλητικα αλλα...η επιφανεια που τα καλυπτει ειναι λιγακι κοκκινη, κυριως σε υγρασια ή μετα το μπανιο φαινεται εντονοτερη, και οι φλεβες η αρτηριες η οτιδηποτε ειναι αυτο το οποιο βλεπω ειναι αρκετα πυκνες. δεν εχω ερθει σε σεξουαλικη επαφη (γενικα) επισης ο ανδρολογος μου, μου απαντησε, οταν τουλαχιστον ηταν αρκετα λιγοτερα, πως δεν ειναι τιποτα, αυτο ειναι που με ανησυχει, το "τιποτα" μου δειχνει πληρη αγνοια για το προβλημα μου. Υπαρχει καποιος σε παρομοια κατασταση να μου εξηγησει λιγακι τι μπορει να ειναι? επισης σε εναν σκετο δερματολογο, χωρις καποια παραπανω ειδικοτητα, θα ηταν οκ να τον επισκεφτω ή θα χασω τα χρηματα μου?