Στην προσπάθεια για να ξεπεράσω όλα αυτά που μου συμβαίνουν
Καλησπέρα παιδιά καλή Σαρακοστή με υγεία!
Έχω ξανά γράψει αμέτρητες φορές για αυτά που μου συμβαίνουν,ένιωσα την ανάγκη να το ξανα κάνω! Ο ψυχολόγος δεν έκανε καμία δουλειά στο θέμα μου κύλησα και πάλι και τώρα νομίζω πως έχω όγκο στο κέφαλι ΞΑΝΑ έχω πονοκεφάλους ζαλάδες και βουητό στα αυτιά ψάχνω στο Ίντερνετ και ο φόβοι μου επίβεβαιωνονται ότι το έχω! Κάθε μέρα το σκέφτομαι και κλαίω γιατί δεν θέλω να πεθάνω και δεν μπορεί να με βοηθήσει κανεις δεν ηερω αν είναι ψυχοσωματικό η αν όντως τπ έχω! Έχω περάσει πολλά στην ζωή μ για να φτάσω εδώ σήμερα φίλοι οι οποίοι δεν με κατάλαβαν ποτε, παλαιότερα είχα σκολίωση και όλοι με κορόιδευαν και με έλεγαν παραπληγικό αλλά τα κατάφερα και το έφτιαξα με πολύ κόπο! Ευτυχώς καο έχω την οικογένεια μου δίπλα μου ΠΑΝΤΑ και παίρνω δύναμη και κάποιους φίλους καλούς! Φοβάμαι για τα χειρότερα κάθε μέρα,παρακαλάω τον θεό να μην έχω όγκο στον εγκέφαλο και όλα αυτά να ειναο απλά μια απο τις πολλές εμμονές που έχω,έχω πολύ όρεξη για την ζωή θέλω να κάνω πράγματα αλλά με αυτά που σκέφτομαι δεν μπορώ! Δουλεύω 1,5 χρόνο χωρίς ρεπο νιώθω εξάντληση τον αφεντικό μ δεν το καταλαβαίνει..Νιώθω ότι πιέζομαι πολύ το πρωί με δυσκολία ξυπνάω παρά τις πολλές ώρες που κοιμάμαι…Δεν ξέρω τι να κάνω πια,ίσως να μην υπάρχει θεραπεία για το πρόβλημα μ!