Σαφες πρόβλημα, σαφής λύση
Αγαπητή Άννα. Τα προβλήματα συνήθως γίνονται μεγάλα από 2 κύριους λόγους. Ο ένας οτι δεν βλεπουμε το πραγματικό, κυρίως πρόβλημα, και το μπερδεύουμε με άλλα δεύτερης ή τρίτης προτεραιότητας που μπορεί να συνδέονται με το κορυφαίο -και αν λυσουμε με κάποιο τροπο μπορεί να πυροδοτήσουν μσυνέπειες στα δευτερεύοντα- όμως δεν αναιρουν οτι το κορυφαίο πρεπει να λυθεί πρώτο. Γιατί αυτο είναι πιο σημαντικό για σένα οπότε η λύση του θα σου δώσει περισσότερη χαρα οποιες και αν θα είναι οι συνέπειες στα άλλα. Πχ κάποια γυναίκα χωρίζει τον άντρα της που την κακοποιεί. Εκείνος όμως είναι πλούσιος. Οπότε χάνει την καθημερινή πολυτέλεια χάνει επισης και την καθημερινή κακοποιηση. Σε κοίνην επαφίεται ποιο είναι το πιο σημαντικό, με ποιο πραγματικά δεν μπορει να ζήσει.
Quote:
Originally Posted by
Annna
Εγω κουραστηκα θελω να φυγω. Δεν μπορώ άλλο. Δεν ήμουν πάντα έτσι αντιμετώπισα μια μεγάλη ψυχολογική πίεση το 2019 και από τότε έχω κρίσεις πανικού και θελω ηρεμία.
Απο τον απλό τρόπο που το παρουσιάζεις και μόνο νομίζω ότι την λυση οχι μόνον την έχεις αλλα την βλέπεις ήδη. Μη δισταζεις.
Quote:
Originally Posted by
Annna
Έχουμε ένα μικρό σπιτάκι αποθήκη λίγο έξω από το χωριό, λιγο φτιάξιμο και θα είναι οκ. Τα στοιχειώδη τουαλέτα και νερό.Μέχρι να σταθώ στα πόδια μου. Και να βρω κάπου αλλού.