Θέλω επιτέλους να σταματήσω να προσπαθώ..
Έχουν περάσει 4 χρόνια απο το χωρισμό.. Χωρίς καμία επικοινωνία, μόνο μια τυχαία συνάντηση που απέφυγα μέχρι και να τον κοιτάξω..
Πολύ έντονη σχέση 3.5 χρ, πολύ δύσκολος χωρισμός και πολύ εγωισμός και απο τους 2..Προσπάθησα να αποφασίσω οτι δεν μπορούμε να είμαστε μαζί και είπα ξέχνα τον..
Και προσπάθησα, όλα τα προσπάθησα.. Πέρασα όλα τα στάδια.. Έκλαψα, γέλασα, βγήκα, ήπια, έκανα σεξ με πολύ κόσμο χωρίς να νιώθω τίποτα, κενή τελείως, προσπάθησα να κάνω σχέση, προσπάθησα να αισθανθώ κάτι για κάποιον άλλο άνθρωπο, δούλεψα πολύ, ταξίδεψα, έκανα οτι μπορούσα για να ξεχάσω αλλά μάταια..
Σαν να μην μπορεί το μυαλό μου να πάει παρακάτω κι όλο τα παρατάω.. Σαν να έχει συνηθίσει ο εαυτός μου να τον αγαπάει και να μην μπορεί να δεχτεί οτι δεν γίνεται..
Δεν ξέρω πια τι συμβαίνει με μένα.. Είναι τόσο παράλογο και παθολογικό όλο αυτό που με τρομάζει.. Δεν είμαι παιδάκι να μην μπορώ να το διαχειριστώ όλο αυτό..
Μου περνάει συνέχεια απο το μυαλό να επικοινωνήσω.. Αλλά δεν έχω το δικαίωμα να ενοχλήσω.. Ήταν και για τους 2 πολύ δύσκολο το ξέρω και πρέπει να τον αφήσω ήσυχο να ζήσει τη ζωή του..
Αλλά εμένα με πνίγουν τα ανείπωτα, με πνίγει που δεν μπορώ να ξεχάσω..
Είναι πολύ εγωιστικό εκ μέρους μου να επικοινωνήσω μετά απο τόσο καιρό?
Δεν θα ζητήσω τίποτα, απλά να του πω όλα αυτά που σκέφτομαι για να μπορέσω να λυτρωθώ.. Δεν με νοιάζει κάτι άλλο..