μου εκλεψαν τις υπερδυναμεις
αυτο εχει συμβει επειδη στο παρελθον συνεργαστηκα με ατομα που νομιζα οτι ηταν φιλοι μου αλλα τελικα αυτο συνεβει επειδη ηθελαν να βγουν πιο μπροστα απο μενα ενω ηταν κατωτεροι μου και μετα οταν καταλαβα οτι αυτο εγινε γιατι ηθελαν να κλεψουν οτι ανηκε σε μενα εγινα εξω φρενων και τωρα κατεληξα να διεκδηκω οτι μου ανηκε το σιγουρο ειναι οτι αυτο δε θα συνεχιστει αφου ειμαι αποφασισμενος αυτο να το αλαξω μπορει αυτο να εγινε και τοτε να μην αντεδρασα γιατι δε καταλαβα τι ειχε συμβει και πως εγινε αλλα τωρα που καταλαβα σιγουρα δυο πραγματα θα συμβουν η αυτο θα αλαξει η θα το αλαξω μονος μου αφου εχω τροπο να το κανω αλλα για την ωρα το αποφευγω γιατι προσπαθω να βρω μια διπλωματικη λυση οστε να ειναι ευχαριστημενες και οι 2 πλευρες αρα σιγουρα ενω απο τα 2 θα συμβει.
Η ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ γνωριζω ποιος ειναι υπευθυνος για ολα αυτα αλλα θα προσπαθησω να μη τα βαλω μαζι του για να ειναι ευχαριστημενες και οι 2 πλευρες αρα εγω θελω να επιλεξω τη καλυτερη επιλογη και αν αυτο δε συμβει απλα λοιπαμαι αφου αυτο θα το καταλαβουν κατοπιν εορτης οτι ειχα δικιο .