Εχει κανει κανεις εξεταση που μετρανε τους νευροδιαβιβαστές για να δωθεί στοχευμένη θεραπεία στους νευροδιαβιβεστές που είναι σε έλλειψη να μας ενημερωσει???Ειναι αξιοπιστη αυτη η εξεταση??? Για αυτή με το DNA μιλάω όχι για τις αιματος
Printable View
Εχει κανει κανεις εξεταση που μετρανε τους νευροδιαβιβαστές για να δωθεί στοχευμένη θεραπεία στους νευροδιαβιβεστές που είναι σε έλλειψη να μας ενημερωσει???Ειναι αξιοπιστη αυτη η εξεταση??? Για αυτή με το DNA μιλάω όχι για τις αιματος
Υπάρχει τέτοια εξέταση;δεν το ξερα...πως γίνεται;
Δεν υπάρχει τέτοια εξεταση!
Ο μόνος τρόπος για να μετρήσουν τα επίπεδα των νευροδιαβιβαστων στον εγκέφαλο ( μονο εκεί έχει σημασία η μέτρηση, καθώς τα επίπεδα τους στο αίμα δεν έχουν σχέση...) θα πρέπει να ...σου αφαιρέσουν τον εγκέφαλο, να απομονώνουν τους νευροδιαβιβαστες και να τους προσδιόρισουν!!
μαλλον αναφερεσαι στην εξεταση που συνηθως θελουν να διαπιστωσουν πιο αντικαταθλιπτικο ταιριαζει στην περιπτωση...! δηλαδη να μην παρεις καποιο και δεν κανει δουλεια και να πας κατευθειαν σε ενα που θα λειτουργησει... η εξεταση αλλα και η επιλογη του αντικαταθλιπτικου ειναι απατη! δεν υπαρχει τροπος να εισαι σε θεση να γνωριζεις αν καποιο ειναι πιο αποδεκτο για τον δικο σου οργανισμο
δεν υπαρχει τετοια εξεταση , το ξερω , κανανε σε χρονια καταθλιπτικους , και δεν βρεθηκε λιγοτερη σεροτονινη , οποτε καταλαβαινεις οτι η επιστημη βρισκεται ακομη στο σκοταδι ......
Κι εγώ αυτή την εξέταση dna που ξέρω γίνεται για την επιλογή του κατάλληλου αντικαταθλιπτικου αλλά ο ψυχίατρος μου είπε ότι δεν είναι αξιόπιστη οπότε σταμάτησε να την προτείνει. Οπότε μόνο δια της δοκιμής...