ZOLOFT - επικίνδυνο για την καρδιά/καμία βελτίωση στην κατάθλιψη
καλησπέρα σε όλους για να τελειώνουμε λίγο με το zoloft το σκεύασμα της PFIZERμετά από αρκετό καιρό που το παίρνω δεν έχω δει καμία βελτίωση στην κατάθλιψη αντ αυτού μάλλον χειρότερα έγινα.επίσης χτες είχα από τα χειρότερα καρδιακά επεισόδια της ζωής μου σε συνδυασμό με κρίση πανικού και ζαλάδα.ο πόνος στην καρδιά ήταν τόσο δυνατός που φώναζα για βοήθεια και βρέθηκα στα πρόθυρα καρδιακής βλάβης όπως μου είπε και ο καρδιολόγος μου.όποιος θέλει να πάρει το ζολοφτ ας κάνει ότι θέλει ας το πάρει αλλά να ξέρει έχει υπογράψει για εγγυημένες κρίσεις πανικού και πολύ πιθανές βλάβες στην καρδιά.επίσης ζαλάδες και +20 κιλά πάνω είναι μερικές ακόμα απτις παρενέργειες που θα υπάρχουν για να μην αναφέρω και άλλες και μου ρίξουν ban.μερικοί που γράφουν εδώ ότι άλλη επίδραση έχει στον καθένα συμφωνώ με αυτό αλλά αν πάθει κάποιος βλάβη στην καρδιά ή στον εγκέφαλο απτο ζολοφτ ας βγουν αυτοί να μου πουν ποιος θα πάρει την ευθύνη....η pfizer;αν θέλετε την ψυχική σας υγεία και την καρδιά σας υγιή μείνετε μακριά απτο ζολοφτ και αν μπορείτε μακριά απο αντικαταθλιπτικά γενικότερα.ότι και να γράψει ο καθένας παρακάτω είναι απλά η άποψή του.εγω αναφέρω την αλήθεια που πονάει δυστυχώς.για να μην αναφέρουμε και το τι έχει κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία στις μέρες μας.εσείς λοιπόν που λέτε ότι δεν κάνει τίποτα αναλάβετε την ευθύνη και υπογράψτε ότι δεν θα συμβεί τίποτα σε κανέναν που έπαθε βλάβη όπως εγώ.θα το κάνετε;