Καλησπέρα, υπάρχει κανείς εδω με σελ να συζητήσουμε;Εχω μια υποψία με τον γιατρό για λύκο.Θα ηθελα να μιλησω με άτομα που νοσουν μεχρι νς βγουν οι εξετάσεις που εκανα..
Printable View
Καλησπέρα, υπάρχει κανείς εδω με σελ να συζητήσουμε;Εχω μια υποψία με τον γιατρό για λύκο.Θα ηθελα να μιλησω με άτομα που νοσουν μεχρι νς βγουν οι εξετάσεις που εκανα..
Πάτα τη συνέντευξη της Δημουλίδου να δεις για το λύκο
Προσωπικά το τελευταίο διάστημα βγάζω το εξάνθημα πεταλούδας στο πρόσωπο σε άσχετες στιγμές και διαρκεί για καμιά ώρα. Επίσης έχω πόνους στα δάχτυλα και έχω αναπτύξει το σύνδρομο ρε'ι'νό. Είχα πάει πέρυσι στο ρευματολόγο και είχαν βρεθεί κάποιες τιμές οφ, αλλά δεν ήταν αρκετά για να με διαγνώσει με κάτι. Προοδευτικά βέβαια με τα χρόνια αυξάνονται τα συμπτώματα μου, θα το ξαναδώ ίσως σε μερικούς μήνες με άλλον ρευματολόγο, να πάρω και μια δεύτερη γνώμη, γιατί και στην ηλεκτροφόρηση πρωτεινών εχω πάντα μικρές αυξήσεις και μειώσεις.
Εσενα συνοδευεται και με εξαψη το εξανθημα;
Ναι θα παω κάποια στιγμή αν και εμένα το δέρμα μου έχει γίνει γενικά πολυ ευαίσθητο τα τελευταία δυο χρόνια. Εχω και δερματογραφισμο που δεν είχα παλια, μπορει και λόγω αλλεργικης ευαισθησίας.
It will cause red and itchy dots to appear on your dino game skin, I think