Ας ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ
Εχει λιγο καιρο που εχω γραφτει στο forum και διαβαζοντας τα διαφορα θεματα το συναισθημα που μου μενιε φευγοντας απο δω ειναι μια τερασται θλιψη..γιατι διαβαζοντας τα δεν στεναχωριεμαι πια μονο για μενα αλλα κ για τοσους αλλους αποτι διαβαζω που μαλλον ειναι σε χειροτερη μοιρα απο μενα..υποφερω κ εγω απο κρισεις πανικου τα τελευταια 2 χρονια και τωρα που πια ξερω με τι εχω να κανω νομιζω οτι πρεπει να προτεινω κατι που μου τριβελιζει το μυαλο ολο αυτο τον καιρο που ειμαι μελος εδω...διαβασα τοσες φορες τη λεξη προβλημα που μου δημιουργησε ενα κομπο στο στομαχι..αντι να χρησιμοποιουμε ολους αυτους τους ορους που μας βαζουν οι ψυχιατροι κ εμεις οι ψυχολογοι νομιζω οτι θα βοηθουσε αν αρχιζαμε δειλα δειλα να το ονομαζουμε ιδιαιτεροτητα..σαν μια κρυφη δυναμη να αντιδραμε μένα συγκεκριμενο τροπο κατω απο στρεσσογονες συνθηκες..εναν τροπο που ειναι μεν τρομαχτικος αλλα μαλλον προσπαθει να ειναι διδακτικος(ασχετα αν εμεις τον αντιλαμβανομαστε σαν εχθρικο..)...ξερω οτι ακουγονται λιγο φιλοσοφικα ολα αυτα αλλα ξεκινωντας απο την αλλαγη ονοματος ισωσ σιγα σιγα προχωρησουμε κ στην αλλαγη στασης απεναντι στην ιδιατεροτητα μας..