έχετε εμπειρίες;
Είναι καλό;
Μηδενίζει το άγχος;
Printable View
έχετε εμπειρίες;
Είναι καλό;
Μηδενίζει το άγχος;
Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων παίρνει το συγκεκριμένο, έχει διάφορα ποστ επί του θέματος μπες να τα διαβάσεις, εμένα τα 50mg με βοηθάνε στον ύπνο αλλά έχει άσχημες πάρενεργιες στις πρώτες μέρες με πονούσε το στήθος δυσκολευόμουν να πάρω ανάσα, έβλεπα εφιάλτες και όταν ξυπνούσα δεν ήθελα καν να σηκωθώ γιατί δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα, περπατούσα σαν ζαλισμένος και περίμενα να πάει βράδυ να το πάρω να ξανά κοιμηθώ γιατί δεν είχα κίνητρο εξαιτίας αυτού του φαρμάκου.
Όταν το ξεκίνησα το έπαιρνα και σε συνδυασμό με αντικαταθλιπτικο και ήμουν σχετικά καλά μετά από ένα διάστημα μου έφερε ένταση και το εκοψα
σε μενα εχει καλη επιδραση στο αγχος , το μειωνει σημαντικα , αλλα ποτέ δεν παιρνω ανω των 100mg , απο φοβο μην τυχων κι εξαρτηθω ...............
ναι, και σε μενα ειχε την ιδια παρενεργεια .......
Όταν σπούδαζα ακόμη δεν είχα βρει τρόπο να κουμαντάρω το άγχος και τις κρίσεις πανικού και όταν έδινα εξετάσεις μέσα στην αίθουσα πάθαινα κρίση πανικού και κάποιες φορές κατέληγα και νοσοκομείο
Τώρα πλέον μετά από πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας έχω μάθει να τα διαχειρίζομαι
Δεν λέω ότι δεν επηρεάζομαι ακόμη αλλά είμαι σε καλύτερο σημείο
Αλλά το έχω δουλέψει πολύ
Έχεις κάποια αναστάτωση αλλά αν κάθεσαι όλη μέρα σπίτι και δεν κάνεις τίποτα το μυαλό όλο αναλύει σκέψεις που σε επηρεάζουν αρνητικά και πέφτει η ψυχολογία. Καλό θα ήταν να ασχολούμαστε με κάτι είτε δουλειά είτε κάποιο χόμπι έστω έναν περίπατο να ακούσεις μουσική να διαβάσεις ένα βιβλίο, αυτό έχω παρατηρήσει προσωπικά, η γυμναστική με βοηθάει πάρα πολύ στην ψυχολογία εκεί που είμαι χάλια μετά την προπόνηση βγαίνω έξω και έχω τρελή αυτοπεποίθηση! Επίσης ξεκίνησα να ζωγραφίζω και έτσι ξεχνιέμαι.