Ξαπλώνω το βράδυ να κοιμηθώ και νιωθω τους παλμους της καρδιάς μου
Καλησπερα σας, τους τελευταίους 6 μήνες έχω περασει πολα με το άγχος μου ψυχοσωματικά και κάποιες αρρώστιες και γενικά όσο συνεχίζω να ταλαιπωρουμε τόσο πιο πολυ πεφτει η ψυχολογία μου και βλέπω την ζωή μου να χαλάει όλο και περισσοτερο μιας και αδυνατώ να κάνω πραγματα πολυ σημαντικά στην ζωή μου που επείγει να γίνουν... Εδώ και 3 μέρες πεφτω το βράδυ για υπνο και έχω το αίσθημα των παλμων μου. Πριν 3 χρόνια είχα ταχυπαλμιες έκανα εξετάσεις σε καρδιολογο και είπε ότι είναι από το άγχος και δεν έχω κάποια αρρυθμία. Τώρα αυτό όμως που μου συμβαίνει με έχει τρομάξει πολυ.. Νιώθω παλμους και ένα φουσκωμα στην κοιλιά και δεν μπορώ να κοιμηθω το βράδυ... Αγχώνομαι μήπως έχω κάτι σοβαρό και δεν ξέρω τι να κάνω... Νιώθω ότι όλο και πιο πολυ βυθιζομαι μέσα σε ατελείωτες ταλαιπωρίες... Έχω χάσει και παρα πολλα κιλά... Δεν ξερω πως να μην ανησυχώ όταν αισθάνομαι κάποια ενόχληση στο Σώμα μου. Κατευθείαν το μυαλό μου παει στο χειρότερο και μετά τρέμω από τον φόβο μου.. Δεν αντεχω αλλο... Πως να βοηθήθω?