Originally Posted by
Kadia
Σας ευχαριστώ όλους που απαντήσατε!
Έχω σπουδάσει πολιτικές επιστήμες με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων.
Δεν ψάχνω κάτι σούπερ, και μια γραμματειακή υποστήριξη μια χαρά θα μου ήταν. Η προηγούμενη μου δουλειά δεν ήταν τόσο σχετική αλλά είχε καλά χρήματα.
Δεν μπορω να κάνω κάποια δουλειά η όποια απαιτείται οποιαδήποτε μυική δύναμη λόγω ενός θέματος που έχω.
Όσο γιατί αποφεύγω τους γνωστούς-συγγενείς...γιατί όλοι έχουν έναν καλό λόγο να πουν, του τύπου.. Τι κατάλαβες που σπούδασες; Η κορη μου έκανε καλύτερες επιλογές από σένα...
Γενικότερα, δεν μου αρέσει να μπαίνω σε διαδικασία σύγκρισης ή να απολογούμαι. Όλα αυτά μου προκαλούν συναισθηματική διαταραχή οπότε τα αποφεύγω. Υπήρξαν πολλές στιγμές στη ζωή μου που ένιωθα πλήρης. Στις επιδόσεις μου στο πανεπιστήμιο, σε υποτροφίες που κέρδισα, στη δουλειά που έκανα αλλά πάντα τα κρατούσα για μένα, δεν κοκορευόμουν. Ακόμη και για αυτά άκουγα αρνητικά σχόλια αλλά ένιωθα εντάξει με τον εαυτό μου οπότε δεν με άγγιζαν καν.
Χρησιμοποιώ την εφαρμογή likendin, έχω κάνει αιτήσεις αλλά όλο αρνητική απάντηση. Έχει βρει κανείς δουλειά από εκεί η άδικα πεδεύομαι;
Όσο για φίλους, βγήκα με έναν παλιό συμμαθητή μου δυο φορές, φίλο όχι σχέση, και με κέρασε και τις 2 φορές εκείνος..Ένιωσα τόσο άσχημα που δεν με άφησε να πληρώσω...που δεν ξανά βγήκα μαζί του. Του είχα εξηγήσει ότι με ενοχλεί.