Είναι εμμονή ή λογική ? Μπορώ να βοηθήσω κάπως εμένα ή εκεινον ?
Καλησπέρα,
Πρώτη φορά βρίσκομαι σε φορουμ και πρώτη φορά νίωθω τέτοια πίεση και απόγνωση σε ερωτική σχέση.
Θα προσπαθήσω να μην ειμαι κουραστική.
Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχω σχέση με ένα παιδί περίπου 7 χρόνια μεγαλύτερο μου (το αναφέρω γιατι θεωρεί οτι εχω ανωριμες συμπεριφορες) ο οποίος ισχυρίζεται οτι θέλει χρόνο και χώρο μόνος. (απολύτως κατανοητό και αποδεκτό) (έχει χάσει απρόσμενα τον πατερα του πριν 2 χρονια -του στοιχισε πολύ)
Αυτό που συμβαίνει όμως είναι οτι ο άνθρωπος αυτός ειναι σχεδον απομονωμένος από τα πάντα καθεται μόνος του στο σπίτι του αποκλεισμένος από κάθε επαφή. Ενα χρονο εχει βγει με παρέα 2 φορές με το ζορί και εχουμε παει 5-6 φορες μια βολτα με το αυτοκινητο. Ξυπνάει και παέι στη δουλεια του (προσωπική επιχειρηση) μπορεί και στις 12 με τη δικαιολογία οτι δεν κοιμαται και ειναι εξαντλημενος, ενω υπαρχουν μερες που επιλεγει να μη παει καν στη δουλεια του και να κατσει να κοιμαται γιατι δεν εχει διαθεση και νιωθει κουρασμενος. (περιπου 4 μερες δουέυει 12-8 και 3 ειναι κομματια) . Πολλες απο τις μερες που καθεται μονος του δεν επικοινωνει καν μαζι μου και μετα απο πολυ κοπο κατεκτησα τουλαχιστον να με ενημερωνει. Αν εχω δυσανασχτισω επικαλειται το δικαιωματα του να μεινει μονος και οτι δεν ειμαστε παντρεμενοι ... θεωρει οτι τον πολιορκω γιατι ρωταω σχεδον καθημερινα αν θα μεινουμε μαζι για να ξερω ... λεει παντα οτι πιεζεται απο ολους και απο ολα... μονο πιεση νιωθει ακομη και απ τον αερα που αναπνεει... δεν κανει τιποτα αλλο στη ζωη του μονο δουλεια και να δει εμενα και τα δυο νιωθω οτι τα κανει αναγκαστικά.
Ειναι τοσο πολλα για να δωσω σαφή εικόνα που θα πρεπει να γραφω ωρες αλλά πραγαμτικά εχω φτάσει σε σημείο που παρακαλάω να με αποκλείει επειδη υπάρχει καποια αλλη γυναικα και ας με στεναχωρησει γιατι αυτο ειναι μια λογικη εξηγηση τουλαχιστον στο μυαλο μου. Η εστω να αποδεχτω οτι απλώς δεν με θελει. ( κατι που το αρνειται και οταν ειμαστε μαζι το εκφραζει με τον τροπο του) Από την αλλη αναρωτιεμαι μηπως εγω ειμαι εμμονικη μαζι του και τον εχω τοσο αναγκη που τον πιεζει το ενδιαφερον μου και η αναγκη μου να τον δω σχεδον καθημερινα. Τέλος , εκει που κλίνω είναι η αίσθηση οτι έχει καποια μορφή ή ταση προς καταθλιψη ? και αν ναι τι κάνω ? Ειμαι καθημερινα σχεδόν απ το 0 στο 100 μαζι του οση χαρα μπορει να μου δωσει με την ιδια ευκολια τοσο αγχος και δυσαρκεια ... Δεν ξέρω πλεον τι να πω και τι να κάνω εχω δοκιμάσει ολους τους πιθανους τροπους προσέγγισης του ζητηματος και ειτε καταφερνω καποιες μερες ευτυχιας και των δυο μας ειτε αντιδραση και απομονωση που με στεναχωρει ισως υπερβολικα πολυ θα ελεγα για αυτο σκεφτομαι μηπως εχω και εγω το θεμα...